Het Amalia kinderfonds is op zoek naar ondernemers

17 juni 2022 11:53

Het Amalia kinderfonds is op zoek naar ondernemers

Het Amalia kinderfonds is op zoek naar ondernemers die een warm gevoel hebben bij het Radboud umc, zorg voor kinderen en de regio en die graag een steentje bijdragen aan een kindvriendelijk ziekenhuis in Nijmegen. Medio 2022 is het Amalia kinderziekenhuis verhuisd naar de nieuwbouw in het Radboud umc en willen wij graag beginnen met het opbouwen van een netwerk van ondernemers die ons en met name de kinderen steunen.

Word “bestie” van de kinderen in het Amalia kinderziekenhuis!

Het midden- en kleinbedrijf staat midden in de samenleving en speelt een belangrijke rol in maatschappelijke ontwikkelingen. Als ondernemer kunt u zorgen voor een zo prettig mogelijke plek voor de kinderen in het ziekenhuis. Word “bestie” van de kinderen in het Amalia kinderziekenhuis.

Wat bieden wij u?

Bij deze structurele samenwerking is het uitgangspunt dat de doelstellingen van zowel uw organisatie als ons fonds worden gerealiseerd. Voor een minimale bijdrage van € 250 per maand (in veel gevallen fiscaal aftrekbaar) bieden wij u:

  • Een essentiële bijdrage aan een prettiger verblijf van kinderen in het Amalia kinderziekenhuis en onderzoek ter verbetering van de zorg (zie bijlage)
  • Kijkje ‘in de keuken’ van het Amalia kinderziekenhuis
  • Een welkomstpakket met digitale hulpmiddelen ter eigen promotie
  • Een netwerkbijeenkomst voor “besties”
  • 2 x per jaar een update via de digitale nieuwsbrief van het Amalia kinderfonds
  • Op speciaal verzoek kunt u vanaf € 5.000 per jaar een specifiek (onderzoeks)project adopteren dat u na aan het hart ligt.

Fiscaal interessant

Het Amalia kinderfonds is door de Belastingdienst officieel aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Hierdoor zijn donaties van particulieren en bedrijven in veel gevallen fiscaal aftrekbaar.

Partnerschap in overleg

Samen bepalen we hoe het partnerschap er precies uit komt te zien. Fondsenwerver Frédérique Donders bespreekt graag de mogelijkheden met je.
Neem gerust contact met Frédérique op via 06-29630870.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.