Hegeman Bouw Partners bouwt pand van de toekomst in Bemmel

16 oktober 2023 09:54

Hegeman Bouw Partners bouwt pand van de toekomst in Bemmel

Of het nu gaat om dagelijks onderhoud, mutatie, Badkamer Keuken Toilet (BKT), projectmatig onderhoud, verduurzamen of civiele werkzaamheden zoals betonreparaties of -herstel en onderhoud aan bruggen en viaducten. De familiebedrijven Hegeman Bouw Partners en Hegeman Bouw Civiel staan als een huis. Prachtig nieuws: opdrachtgevers kunnen medio half 2024 ook letterlijk voor alle werkzaamheden onder één dak bij beide bedrijven aankloppen. Ja, we zijn nieuw aan het bouwen’, vertelt directeur Henny Kamps.

De civiele tak in Nijmegen en het bouwbedrijf in Arnhem worden samengevoegd tot één onderkomen in Bemmel. Dit nieuwe onderkomen van Hegeman Bouw Partners vormt straks de perfecte showcase van de eigen dienstverlening. Het gebouw ademt straks één en al vakmanschap en duurzaamheid. Zo wordt het kantoorpand gasloos en voorzien van warmtepompen, komen er gerecyclede, akoestische panelen, elektrische oplaadpunten voor auto’s en fietsen en zonnepanelen op het dak en worden in het meubilair duurzame materialen toegepast, gemaakt van PET-flessen.

“De leefwereld van de bewoners is het uitgangspunt. Oprechte aandacht voor de mens achter de voordeur”

Interesse? Neem contact op met Christian van der Wal 06-59811554, Christian.vanderwal@hegemanbouwpartners.nl.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.