HAN Management PRO

18 november 2021 12:18

HAN Management PRO

Opleidingen voor professionals

Veranderingen volgen elkaar snel op. Vergrijzing, flexibilisering, digitalisering en de coronacrisis zijn slechts enkele ontwikkelingen die organisaties en professionals raken. Actuele kennis en vaardigheden zijn noodzakelijk. HAN Management PRO helpt je op weg! Volg één van onze praktijkgerichte (post-) hbo opleidingen, trainingen of cursussen en word dé inhoudsexpert van jouw organisatie!

HAN Management PRO verzorgt alle post-hbo opleidingen, trainingen en cursussen die te maken hebben met management. We bieden opleidingen aan op het gebied van bedrijfskunde, projectmanagement, HRM, arbeid en zorg, leiderschap, training en coaching en logistiek. De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen is een kennisinstelling, waar onderwijs wordt gegeven én onderzoek wordt verricht. Wij zijn steeds bezig met het verbeteren en ontwikkelen van ons aanbod. Zo ontstaan er in samenwerking met onze lectoraten en partners in het werkveld vaak nieuwe opleidingen die zijn toegespitst op de nieuwste inzichten uit onderzoek.

Voor wie zijn de opleidingen van HAN Management PRO?

Onze opleidingen zijn geschikt voor iedere professional die zijn expertise wil verstevigen, verdiepen, verbreden of actualiseren. Als HAN Management PRO staan we voor relevant, actueel en praktijkgericht onderwijs. Wij vinden flexibiliteit en persoonlijke benadering belangrijk. Deze unieke combinatie maakt onze opleidingen de geschikte keus om jezelf verder te ontwikkelen.

Waarom als organisatie investeren?

Bij HAN Management PRO zijn we continu op zoek naar de verbinding tussen leren en doen. Daarom passen wij in al onze post-hbo opleidingen en trainingen action-learning toe. Als deelnemer pak je praktijkcasussen uit je eigen organisatie aan. Voor organisaties en werkgevers is dit een win-win situatie: de ontwikkeling van je professional en je organisatie gaan hand in hand.

Incompany

Ben je op zoek naar een leertraject op maat? Samen ontwikkelen we een incompany-traject voor jouw organisatie! Neem contact met ons op om de opties te bespreken.

Nieuwsgierig?

Bekijk onderstaande links voor ons aanbod op het gebied van:

Projectmanagement
Bedrijfskunde en management
Human Resource Management
Leiderschap en coaching

Heb je interesse in een van onze opleidingen? Neem dan contact op via: 026 369 13 00 of deeltijd.bedrijfskundeHR@han.nl.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.