Groeien met Shopify en Cross-border marketing

28 april 2022 09:00

Groeien met Shopify en Cross-border marketing

Groei verder met jouw webshop

Het is tijd om verder te groeien! Een op maat gemaakte Shopify webshop is een goed begin. Met het juiste design, passend bij jouw bedrijf en ingericht op gebruikersvriendelijkheid, heb je de eerste belangrijke stap gezet. Maar met jouw Nederlandse webshop kun je verder groeien. Cross-border marketing specialisten helpen jou over de grenzen te groeien. Met kennis over de cultuur en nationale marketing weten ze precies hoe ze jouw bedrijf op de internationale markt kunnen zetten. 

Een full-service marketingbureau zoals 050media kan jou helpen met groeien.

Groeien met Shopify en Cross-border marketing

Het team van 050media streeft ernaar om jouw bedrijf te laten groeien. Onze specialisten zetten hun kennis in om het maximale uit de webshop en online marketing van jouw bedrijf te halen. Met de gecombineerde kennis van onze afdelingen Online Advertising, Content, Development en Internationalisering brengen we jouw webshop of website naar het volgende niveau. 

Blijven vernieuwen

Om te blijven groeien is het noodzakelijk om mee te gaan met de nieuwste updates en ontwikkelingen. Innovatie is daarom een woord dat centraal staat in onze werkwijze. Op onze development afdeling zijn de full-stack developers continu bezig met de laatste trends doorvoeren om jouw webshop te voorzien van de nieuwste ontwikkelingen. En dat alles natuurlijk in een strak uiterlijk dat past bij jouw bedrijf én de laatste trends. Als Shopify partner kunnen wij ondersteunen bij het neerzetten van een template webshop tot het ontwikkelen van een complete maatwerk webshop. Welke voordelen het heeft om je webshop te laten bouwen of te laten doorontwikkelen bij 050media?

Design

Het beste van Shopify en het beste van onze specialisten is een gouden combinatie. Dankzij de basis van Shopify kunnen wij ons richten op onze specialiteit: de voorkant van de webshop. Onze designers werken samen met onze frontenders om jouw webshop gebruiksvriendelijk en naar jouw branding in te richten.

Koppelingen

Shopify is het grootste webshop SaaS platform wereldwijd. Om deze reden is het interessant voor externe partijen om APP's en koppelingen te ontwikkelen voor Shopify. Hierdoor heeft Shopify ontzettend veel APP's en koppelingen waarmee de webshop tegen relatief lage kosten uitgebreid kan worden.

Meer mogelijkheden om te groeien

Samen met jou stippelen we de route uit om jouw bedrijf te laten groeien. Met de specialisten van verschillende afdelingen gaan we op zoek naar de beste route om jouw ambities te realiseren. Wij hebben de kennis en vaardigheden in huis op het gebied van SEO, Online Advertising en Development. Maar we gaan verder dan alleen Nederland. Wil je bijvoorbeeld internationaal gaan met je webshop en uitbreiden naar Duitsland of een ander land? Dan staat ons Cross-border team voor je klaar om jouw webshop klaar te maken voor een internationaal succes.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.