Eindejaarsgeschenken waar iedere werknemer blij van wordt!

2 oktober 2023 15:56

Eindejaarsgeschenken waar iedere werknemer blij van wordt!

Een eindejaars- of kerstgeschenk is binnen veel bedrijven een traditie geworden. Er wordt misschien tijdens de decembermaanden over niets anders zoveel gesproken als hierover. Relatief is het voor de meeste ondernemers een klein bedrag, maar het is wel de investering meer dan waard gezien de waardering van werknemers ervoor. Maar wanneer je een kerst- of eindejaarsgeschenk geeft wat tegenvalt, kun je ook weer meer fout doen dan goed. Kortom, een onderwerp wat onder een vergrootglas ligt. Wat een goed idee is dit jaar? Lees snel verder voor tips!

Het kerstpakket? 

Vroeger was er natuurlijk het traditionele kerstpakket. Ooit bedacht om de armere arbeider ook van een royale en culinaire kerst te voorzien. Maar met de toegenomen welvaart en tevens dieetvoorkeuren, zien we dit kerstpakket steeds vaker verdwijnen. Ook logisch want eerlijk is eerlijk, bij veel huishoudens stonden de producten te verschimmelen ergens achter in de voorraadkast. Maar wat is wél een goed idee waar je veel blije gezichten mee krijgt? Op dit moment kan er gesteld worden dat op 90% van de gezichten een lach verschijnt wanneer jij iedereen van een iPhone 15 Pro voorziet. De lancering en aankondiging zorgden al voor de nodige ophef en geruchten, maar nu hij gelanceerd is neemt de hebberigheid helemaal toe. De echt gadgetfreak heeft hem waarschijnlijk al gepre-ordered. Maar dit is niet voor iedereen weggelegd.  

Waarom dit cadeau? 

Je personeel voorzien van de nieuwste iPhone 15 Pro is een win-win situatie voor zowel werknemer als werkgever. Allereerst waarom de iPhone 15 echt weer een topproduct is, de telefoon is namelijk voorzien van meerdere verbeterde camera’s. Van een betere telelens tot een 3D hoek camera. Ook het scherm is van hogere kwaliteit en de telefoon zelf is van steviger materiaal gemaakt. Daarnaast de batterij heeft een langere levensduur en de processor is van hogere en zwaardere kwaliteit. Allemaal zaken wat het gebruiksgemak van deze telefoon ontzettend verhoogt. Voordelen voor je werknemers, maar eigenlijk ook voor jou als werkgever. Het zal voor het personeel nog gemakkelijker én leuker zijn om via hun telefoon te werken en bereikbaar te zijn. Nooit meer het excuus dat de batterij leeg was en ook de kans dat ze stuk gaan verkleind direct.  

Kortom, het apparaatje waar we tegenwoordig allemaal meer gebruik van maken dan ons soms lief is -de smartphone- is voor veel mensen een echte musthave. Niet alleen privé worden ze volop gebruikt maar ook zakelijk. Er zijn zelfs mensen die grotendeels hun werk doen vanaf dit apparaatje. Wanneer jij dit van je werknemers verlangt, is het ook een topcadeau om hen te voorzien van de beste variant van dat moment. Wanneer je dit doet als eindejaarsgeschenk dit jaar, investeer je dus in de effectiviteit van je werknemers maar geef je ze tevens een cadeau waar ze ook echt blij mee gaan zijn. Geef ook duidelijk aan dat ze ‘m zowel zakelijk als privé mogen gebruiken. Met de optie tot dual (e-)sim is dat tegenwoordig geen enkel probleem. Ohja, en vergeet vooral jezelf niet om deze cadeau aan te doen.  

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.