Mooie bierpakketten als relatie- of eindejaarsgeschenk

17 november 2023 08:45

Mooie bierpakketten als relatie- of eindejaarsgeschenk

Verras een relatie of je werknemers met een op maat speciaalbierpakket!

Wil jij een verrassend eindejaarsgeschenk of kerstpakket schenken aan zakenrelaties, werknemers of als bedankje naar partners? Wij hebben een groot assortiment aan kerstpakketten en relatiegeschenken beschikbaar die in speciaal ontworpen cadeau verzendverpakkingen worden verstuurd. Dare to Drink Different biedt een uitgebreid speciaalbier- en alcoholvrij assortiment met meer dan 500 producten die dagelijks via de webshop worden verzonden naar onze tevreden klanten.

 

Kerstpakketten en relatiegeschenken op maat

  • Cadeaupakketten: Al onze bierpakketten worden ingepakt in speciaal ontworpen Dare to Drink Different cadeauverpakkingen.
  • Tijdige levering: Wij bezorgen jouw pakketten stevig én snel of op een door jouw gekozen bezorgdag. Ook palletzendingen zijn geen probleem.
  • Levering naar thuisadressen: Wij kunnen zowel op één locatie als naar verschillende thuisadressen de pakketten tegelijkertijd verzenden.
  • Maatwerk: Wil je een bestelling op maat? We horen graag je wensen en gaan voor je aan de slag.
  • Pakbon: Op de meegeleverde pakbon in de dozen staan uiteraard geen prijzen.
  • Gepersonaliseerd: Wij kunnen een A5 kaart meesturen met een persoonlijke boodschap die per pakket kan worden ingevuld
  • Eigen merchandise: Wil je iets van je eigen bedrijf toevoegen aan het pakket? We bespreken graag de opties.

Wil je een kaartje met een boodschap toevoegen aan je bestelling? Neem dan even contact met ons op via info@daretodrinkdifferent.nl voor een offerte op maat.

 

bierpakketten

Het verhaal achter bieren, de brouwerij of jouw favoriete bierstijl.

Dare to Drink Different brengt allerlei verschillende smaken en stijlen samen. Dat geldt ook voor hard seltzers en diverse alcoholvrije opties zoals craft soda’s. Wij selecteren met zorg ons aanbod en werken al jaren intensief samen met gerenommeerde brouwerijen van over de gehele wereld.

 

Op maat gemaakte pakketten

Wil je liever zelf een bierpakket met een bepaalde waarde samen (laten) stellen? Dat kan natuurlijk ook! Laat ons dan weten wat je in gedachte hebt en dan zullen we samen kijken naar een leuke invulling van jullie wens/behoeften. Ook kunnen we een mooie prijs maken en de leverdag in overleg afstemmen.

Maatschappelijk verantwoord

Als onderdeel van het Swinkels Family Concern zijn we erg scherp in maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo hebben wij als eerste bedrijf in Nederland onze eigen circularity index in het leven geroepen om zo in 2030 volledig klimaatneutraal te produceren én te leveren. Daarvoor hebben wij in 2023 ook de prijs voor meest duurzame brouwerij in ontvangst voor mogen nemen. Daar zijn we uiteraard erg trots op!

Wij verzenden onze bierpakketten met 100% recyclebare dozen, voorzien van FSC-logo. Met onze eigen webshop proberen wij ook de druk op ons klimaat te verminderen. Daarom leveren wij bierpakketten standaard met Budbee 100% klimaatneutrale verzending. En we doen nog veel meer..

Ontdek de wereld van speciaalbier zelf op https://daretodrinkdifferent.nl.

Dare to Drink Different

dare to drink different logo

E-mail: info@daretodrinkdifferent.nl
Website: https://daretodrinkdifferent.nl/

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.