Eerste hulp bij corona – helpdesk

6 mei 2020 14:03

Eerste hulp bij corona – helpdesk

Samenwerking blended.law en NAHV: Eerste Hulp Bij Corona

Legal disruptor blended.law en financiële dienstverlener voor creatieve ondernemers NAHV hebben samen een nieuw platform opgericht: Eerste Hulp Bij Corona. Ondernemers kunnen daar terecht met al hun financiële en juridische vragen.

De pandemie mist haar uitwerking op de MKB-sector niet. Ondernemers maken zich zorgen om de financiële gevolgen en om de kosten die ze moeten maken als ze een advocaat moeten inschakelen voor juridische problemen. Daar bieden blended.law en NAHV een oplossing voor, met een corona-helpdesk voor ondernemers.

Ondernemers kunnen op de helpdesk terecht met al hun financiële vragen, gratis en vrijblijvend. NAHV kan ondernemers vervolgens helpen bij alle financiële vraagstukken: “Bij ons kun je terecht voor alle financiële vragen die je nooit durfde te stellen.” NAHV is gespecialiseerd in administratieve oplossingen, belastingen, hypotheken en financieel advies.

De juridische vragen worden ook gratis en vrijblijvend beantwoord door blended.law. Specialisten bieden ondernemers oplossingen aan voor een vaste prijs op blended.law: “Juristen werken via blended.law louter op basis van een offerte met een vaste prijs. Zo weten ondernemers altijd vooraf waar ze aan toe zijn en wat ze ervoor krijgen.

Juridische oplossingen zijn bijvoorbeeld een verzet tegen onterecht faillissement, vanaf 750 euro. Of een beslag op bankrekening schuldenaar, vanaf 2500 euro. Geen stuntprijzen dus, maar ook niet de hoofdprijs. Blended.law oprichter Suzanne Knottnerus: “Een ondernemer wil vooral dat zijn probleem uit handen wordt genomen, dat daar duidelijkheid over is. Dat mag geld kosten, maar ze willen dat het controleerbaar is. Dat je geen blanco cheque uit hoeft te schrijven.”

De financiële gevolgen van het Coronavirus, en alle samenhangende maatregelen, zijn groot en kunnen een financiële impact op de situatie van ondernemers. NAHV biedt advies en tools om te voorkomen dat jouw onderneming in liquiditeitsproblemen komt. Partner bij NAHV Melvin van Jaarsveld: “We begrijpen als geen ander hoe ingrijpend de huidige situatie is voor je onderneming. NAHV staat, ondanks alle beperkingen vanwege het Coronavirus, voor je klaar om je te helpen met alle belangrijke financiële zaken”.

Heb je een juridische of financiële vraag waar je snel hulp bij nodig hebt? Ga dan naar https://eerstehulpbij.com en kijk of je antwoord al staat bij de meeste gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen, stel dan direct, gratis en vrijblijvend je vraag aan ons en de specialisten van NAHV of blended.law beantwoorden je vraag zo gauw als mogelijk.

Meer weten? Ga naar https://eerstehulpbij.com/ of bel met 085 – 0657 432

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.