Een veilige bouwplaats: Kooi regelt het!

27 februari 2023 13:06

Een veilige bouwplaats: Kooi regelt het!

Een bouwplaats is geen plek voor onbevoegden, omdat hier vaak dure machines en waardevolle grondstoffen opgeslagen worden. Verder wilt u niet dat het bouwproject vertraging oploopt door (im)materiële schade. Om dit te voorkomen kan het slim zijn om gebruik te maken van bouwplaatsbeveiliging door Kooi Camerabewaking.

Met onze innovative tijdelijke camerabewaking focussen wij op preventie. Door gebruik te maken van nieuwe technologie is het niet meer nodig om de gehele dag fysieke beveiliging op de bouwplaats te hebben. Voor ieder terrein is een op maat gemaakt pakket essentieel. Laat u daarom adviseren door professionals. 

Camerabeveiliging tegen diefstal

De camera’s zijn uitgerust met de innovatieve technologie. Zo kan er gedetecteerd worden of er beweging is, waarbij de software onderscheid maakt tussen dreigingen en bijvoorbeeld waaiende bomen. Dit is een ideale oplossing voor de beveiliging van grote bouwplaatsen.

Kooi investeert ieder jaar in de ontwikkeling en verbetering van de producten. Zo werken de geavanceerde camera’s steeds beter als diefstalpreventie. Bovendien staan deze camera’s in verbinding met de beveiligings- of alarmcentrale van Kooi. Door gebruik te maken van effectieve afschrikmiddelen wordt er echt ingezet op preventie. Alleen wanneer het echt nodig is wordt er beveiliging of politie ingeschakeld.

Beveiliging voor ongevallen

Camerabeveiliging kan tegenwoordig multifunctioneel ingezet worden. Zo is er een vorm van detectie voor verschillende ongevallen te voorkomen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld: branddetectie, koolmonoxide beveiliging of stormdetectie.

Detectie bij broei branden kan ervoor zorgen dat verhitting van bepaalde stoffen gedetecteerd wordt, voordat de brand zich kan ontwikkelen. Doordat de camera’s in verbinding staan met de Kooi alarmcentrale kan er in gevaarlijke situaties vroegtijdig gehandeld worden.

Beveiliging voor iedere toepassing

Deze beveiliging is niet alleen interessant voor bouwplaatsen, maar ook voor andere sectoren. Zo zijn er tal van locaties die baat hebben bij camerabeveiliging. U kunt hierbij denken aan:

  • een windmolenpark
  • een zonnepanelenpark

Doordat er vaak voor veel geld aan goederen staat is de juiste bewaking essentieel om schade of vertraging te voorkomen. Bovendien kan deze vorm van beveiliging helpen bij verzekeringskwestie. Soms is het zelfs een vereiste van verzekeringsmaatschappijen.

Beveiliging van een bouwplaats: de oplossing voor u?

Door te investeren in bouwplaatsbeveiliging kunt u het terrein met een gerust hart achterlaten. Buiten werktijden om wilt u zich namelijk geen zorgen maken over uw eigendommen. De beveiliging van Kooi kan zowel voor een korter project of voor de lange termijn geïnstalleerd worden. Voor ieder traject is er een maatwerk oplossing mogelijk.

Voorkomen is in dit geval beter dan genezen. Het kan nooit kwaad om u te verdiepen in de mogelijkheden van mobiele camerabeveiliging. Bij Kooi wordt er altijd met u meegedacht. Meer weten over de verschillende sectoren, de producten of de dienstverlening? Bezoek de website van Kooi Camerabewaking: https://247kooi.nl/

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.