Een eerlijk antwoord op al uw financiële vragen

6 februari 2017 11:21

Een eerlijk antwoord op al uw financiële vragen

mjfp

Ziet u nog door de bomen het bos in de wereld van hypotheken, verzekeringen, sparen, beleggen en financiële consequenties bij (echt)scheiding? MJFP adviseert u over wat handig en verstandig is.

Regels, voorwaarden, kleine lettertjes, uitzonderingen. Voor een afgewogen beantwoording van uw financiële vragen is een brede kijk, ervaring en kennis van zaken nodig. Bij MJFP kunt u als ondernemer en als particulier terecht met al uw financiële vragen. Het inmiddels uit veertien mensen bestaande team is namelijk op elk gebied hoog gekwalificeerd. Eigenaar Mathieu Fluit en senior financieel adviseur Robbert Vos lichten toe.

Breed én specialistisch


“MJFP is een intermediair met een breed palet aan specialistische dienstverlening”, opent Mathieu Fluit. “We adviseren u over hypotheken en financieringen, financiële planning, particuliere en zakelijke verzekeringen en sinds enkele jaren ook de financiële en fiscale consequenties bij echtscheiding met name aangaande de eigen woning.” Op al die gebieden levert MJFP gedegen maatwerk. Fluit vervolgt: “Al onze medewerkers zijn op hun kennisgebied gekwalificeerd met alle benodigde diploma’s WFT met onder andere zeven erkend hypotheekadviseurs, een erkend financieel planner en twee erkend financieel echtscheidingsadviseurs.”

“De Wet op het Financieel Toezicht eist dat banken, verzekeraars, beleggingsinstellingen maar ook tussenpersonen en adviseurs als MJFP een WFT vergunning hebben”, schetst Robbert Vos. “Deze vergunning stelt harde eisen aan vakbekwaamheid en zorgplicht en is bedoeld om u te beschermen. Bovendien eist deze wet dat wij onze kennis op peil houden door permanente educatie. Alles vastgelegd in een actueel en landelijk register.”
Ongeveer driekwart van de klanten is particulier. Wie zakelijk van de diensten van MJFP gebruik maakt, doet dat doorgaans ook als particulier. “Het voordeel van onze brede dienstverlening is dat u met al uw financiële vragen bij ons terecht kunt bij één vaste contactpersoon. Dit is mogelijk omdat nagenoeg al onze medewerkers integraal adviseur zijn in plaats van productadviseur. Heeft u een zeer specifieke vraag, dan kan altijd terugkoppeling of doorverwijzing naar een van de specialisten in ons team plaatsvinden.”

Wederzijds vertrouwen


Persoonlijk advies vraagt om persoonlijk contact. Dat kan op kantoor of bij u aan huis, maar sinds kort ook op afstand via bijvoorbeeld chat- of videosessie. Vos: “Een goed advies is altijd feitelijk onderbouwd, maar heeft tevens een belangrijke emotionele component die om wederzijds vertrouwen vraagt. Dat wordt vaak onderschat. Goede communicatie is cruciaal, elkaars taal spreken en met open vizier het gesprek ingaan. Wij vinden het belangrijk dat u begrijpt waar u een beslissing over neemt en wat daarvan de consequenties zijn. Uw inbreng is even waardevol als die van onze expert. Wij ondersteunen u met raad en daad om tot een keuze te komen waar u achter staat. Want uiteindelijk besluit u of u iets wel of niet doet.”

Sinds de oprichting in 2005 groeit MJFP Financiële Planning. Fluit: “We zijn intermediair voor nagenoeg alle Nederlandse banken en bij veel partijen zelfs ‘prefered supplier’. We kunnen ook Duitse banken aanbieden bij aanvragen voor commercieel vastgoed in Nederland en voor particuliere hypotheken. Door onze kennis van zaken en opgebouwd vertrouwen in de loop der jaren hebben wij hier goede ingangen. We kennen de regels en de wegen, ook de ‘geitenpaadjes’.” 
“Er liggen volop kansen ons positief te onderscheiden. Door hoogwaardige, persoonlijke dienstverlening, zeker nu bij de banken kennis versnipperd en toenemende automatisering leidt tot onpersoonlijke dienstverlening. Dan is het wel zo prettig dat u bij ons bij één laagdrempelig loket terecht kunt met al uw financiële vragen.”

De ingrediënten van het succes van MJFP zijn kennis, ervaring en meedenken met de klant, laagdrempelige toegang gecombineerd met hoogwaardige dienstverlening en advisering. En daar hebben steeds meer mensen behoefte aan. «

MJFP 
- www.mjfp.nl

Tekst & fotografie: Huub Luijten

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.