De lekkerste borrelplanken en cadeaupakketten voor deze zomer!

5 juni 2023 12:38

De lekkerste borrelplanken en cadeaupakketten voor deze zomer!

De zomer biedt lange avonden. Gelukkig maar, want de warme temperaturen zijn perfect om de avond buiten te verlengen. Bij de Zuivelhoeve bieden we elk seizoen een perfect assortiment voor deze tijd van het jaar. Ontdek nu al onze zomerpakketten, versbereide borrelplanken en heerlijke borrelhapjes zoals diverse dips en tapas.

De lekkerste zomerpakketten

Duik in een zomer vol smaaksensaties met de onweerstaanbare zomerpakketten van de Zuivelhoeve, waar verrukkelijke kazen, worsten, dips, tapas en drankjes perfect samenkomen. Een absolute favoriet is het Zomer borrelpakket met daarin een heerlijke oude kaas, mini fuets, een frisse rosé wijn, chocolade pindarotsjes, chocolade truffels, cranberrymix en soy bean crackers.

Zomerpakketten voor personeel

Een unieke blijk van waardering cadeau geven geven? Om het personeel te bedanken voor hun harde werk en toewijding gedurende het jaar hebben we diverse zomerpakketten die perfect zijn om jouw medewerkers in het zonnetje te zetten. De pakketten bieden een smaakvolle en feestelijke ervaring die het personeel zal waarderen en motiveren om na de zomerse vakantieperiode weer vol goede energie te beginnen. Een handgeschreven kaartje bijvoegen? Geen probleem!

Versbereide zomerse borrelplanken

Maak van jouw bedrijfsfeest of vrijdagmiddagborrel een onvergetelijke ervaring met onze versbereide zomerse borrelplanken. Onze planken zijn rijkelijk gevuld met een selectie van ambachtelijke kazen, smaakvolle charcuterie, verrukkelijke dips en andere heerlijke delicatessen. Of je nu een informeel bedrijfsfeest wilt organiseren of gewoon wilt genieten van een ontspannen vrijdagmiddagborrel, onze zomerse borrelplanken zijn de basis van een gezellige en smakelijke sfeer waar iedereen van zal genieten.

Zomerpakket

Zomerse borrelboxen aan huis

Vier de zomer met een zomer borrelbox vanuit huis! Ben je niet in de gelegenheid om een borrelplank op te halen in een van onze winkels? Ga dan voor onze zomerse borrelboxen bestaande uit de lekkerste zomerse bestsellers die probleemloos thuisbezorgd kunnen worden in 1 compacte box. Of je nu ontspant in de tuin, geniet van een gezellige picknick in het park of een feestje viert met vrienden, deze borrelboxen zorgen voor een onvergetelijke en verrukkelijke smaakbeleving die jouw zomer compleet maakt.

Dips en tapas voor bij de zomerse BBQ

Laat je smaakpapillen dansen met de zomerse dips en tapas van de Zuivelhoeve. Met een scala aan verrukkelijke smaken en texturen brengen onze versbereide dips en tapas de zomer tot leven op je bord. Van eigengemaakte dips en dipstokjes tot olijven en smaakvolle tapenades, elke hap neemt je mee naar mediterrane oorden. Of je nu een intieme zomerse borrel organiseert of gewoon wilt genieten van een lichte en verfijnde maaltijd, onze zomerse dips en tapas zijn altijd een goede keuze.

Bestel nu voor de zomer!

Alles voor de perfecte zomerborrel vind je bij de Zuivelhoeve. Geïnteresseerd en wil je er zeker van zijn dat jouw bestelling tijdig wordt afgeleverd of opgehaald kan worden? Neem dan direct contact op een van onze lokale winkels of bekijk ons online aanbod op onze webshop: winkels.zuivelhoeve.nl.

Zuivelhoeve

Zuivelhoeve Winkelbedrijven
Bruninksweg 5a
7554 RW Twekkelo
Nederland
E-mail: webshop@zuivelhoeve.nl
Telefoon: 074 2424907

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.