De impact van snel en gemakkelijk betalen op ondernemers: waarom een mobiel pinapparaat onmisbaar is

23 februari 2023 11:34

De impact van snel en gemakkelijk betalen op ondernemers: waarom een mobiel pinapparaat onmisbaar is

We zijn gewend aan snelheid en gemak in alle aspecten van ons leven. Dat geldt ook voor het doen van aankopen. Hebben we iets nodig? Dan willen we het zo snel mogelijk kunnen bestellen, afrekenen en geleverd hebben. Het is belangrijk om hier als ondernemer op in te spelen. Doe je dat niet, dan loop je al snel achter op de concurrentie.

Zo snel en makkelijk mogelijk betalen

Klanten willen zo snel en makkelijk mogelijk kunnen betalen. Wanneer je denkt dat je met een bekabeld pinapparaat een oplossing biedt, heb je het mis. Steeds meer bedrijven kiezen daarom voor een mobiele pinautomaat. Ideaal voor in de horeca of voor bedrijven die bij klanten langskomen. De klant kan eenvoudig en snel betalen zonder zich te hoeven verplaatsen, want het apparaat ondersteunt 4G- en Wifi-verbindingen.

We zien dat Nederlanders ook steeds vaker nieuwe betaalmethoden willen gebruiken, zoals mobiele betalingen en contactloze betalingen. Het is belangrijk om ondersteuning voor deze betaalmethoden aan te bieden. Bij een mobiel pinapparaat kunnen klanten met een betaalkaart of met een smartphone afrekenen.

Een mobiel pinapparaat biedt nog veel meer voordelen, ook voor de ondernemer. Zo heb je meer inzicht in de transacties die zijn gedaan en heb je de mogelijkheid om digitale bonnen te versturen. Dit maakt het hele betaalproces nog sneller en efficiënter.

Consumenten willen cashbetalingen kunnen uitvoeren

Een mobiel pinautomaat is natuurlijk ontzettend handig om overal betalingen te kunnen ontvangen. Toch bleek uit onderzoek dat slechts 28% van de mensen betalen met een smartphone als veiliger dan contant geld beschouwd. Dat betekent voor ondernemers die hun klanten zo goed mogelijk willen dienen dat zij in staat moeten zijn cashbetalingen te blijven ontvangen. Maar ook dat ze wat moeten doen aan de veiligheid van online betalingen.

Kies je voor een mobiel pinapparaat, is het belangrijk om een veilig apparaat te kiezen. Verbind je het apparaat aan een Wifi-netwerk? Zorg er dan voor dat het netwerk goed beveiligd is. Zo laat je klanten veilig en snel betalen. Met een mobiel pinapparaat van CCV bijvoorbeeld.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.