CRV huurt 4.000 m² kantoor in Landmark Arnhem

23 december 2021 10:51

CRV huurt 4.000 m² kantoor in Landmark Arnhem

CRV Holding BV, een coöperatie voor veeverbetering, heeft ten behoeve van haar internationale hoofdkantoor een langjarige huurovereenkomst afgesloten voor 4.000 m² kantoor in gebouw Landmark Arnhem

Het gebouw met een oppervlakte van bijna 30.000 m² wordt momenteel volledig verbouwd naar het concept van Landmark Arnhem. Eigenaar van het gebouw Gelrepark B.V., een samenwerking tussen Renschdael Groep en Dutch City Development, realiseert een multi-tenant gebouw met een uitgebreid hospitality-, horeca- en serviceconcept waarin de huurders volledig worden ontzorgd. Een levendige Piazza met centrale receptie, all day bar, state of the art vergadercentrum, restaurant en een professioneel serviceteam staan ter beschikking van de huurders. CRV zal het gebouw na de verbouwing in de zomer van 2022 betrekken. Samen met huurder NN is het gebouw nu voor bijna 65 % verhuurd. Voor de resterende 11.000 m2 is verhuurder momenteel in gesprek met diverse geïnteresseerde partijen. 

De verhuurder werd bij de totstandkoming van deze transactie geadviseerd door BMV Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis in collegiale samenwerking met Cushman & Wakefield. De huurder werd geadviseerd door JLL.

Foto: artist impressie Landmark Arnhem (Rijksweg West 2 te Arnhem)

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.