Economische vitaliteit van Zeeland op Contacta weerspiegeld

14 november 2019 16:19

Economische vitaliteit van Zeeland op Contacta weerspiegeld

De 33e Contacta in de eerste week van november was een mooie bedrijvenbeurs met prachtige stands, gezellige netwerkborrels en inspirerende sprekers. ,,De Contacta is een laagdrempelige manier om onze klanten te ontmoeten.

                                                                                                        Frank Capel, directeur Rabobank Oosterschelde

De contacten worden aangehaald en toekomstplannen besproken”, aldus Frank Capel, die sinds een half jaar directeur is van Rabobank Oosterschelde. De klanten van de bank zijn voor een groot gedeelte familiebedrijven in het MKB. Belangrijk voor de economie, die groeit door gepassioneerd ondernemerschap. De continuïteit van het bedrijf is voor die ondernemers belangrijker dan het snelle gewin. Ze bepalen de strategie van hun onderneming en sturen snel bij als zich een mooie kans voordoet. Met een goed onderbouwd plan en goede prognoses is de Rabobank graag bereid om de ondernemer met haar financiële producten, kennis en internationale netwerk te faciliteren. Zo wordt de economische vitaliteit van Zeeland ondersteund. ,,Als zakelijke partner nemen we graag de regisseursrol op ons en proberen we verbindingen te leggen. Daarbij zijn samenwerking, innovatie en duurzaamheid belangrijke kernwaarden voor ons”, licht Frank toe. Naast de reguliere klantbezoeken gaat hij veel naar netwerkbijeenkomsten. ,,Daar is de Contacta een mooi voorbeeld van. Zeeland is een prachtige provincie waarbij het belangrijk is om te weten wat er speelt in de lokale samenleving en bij de ondernemers. Het is goed om een vertrouwensband met de klant op te bouwen, zodat je hem of haar nog beter kunt adviseren.” De werkgebieden van Rabobank Oosterschelde zijn Zuid-Beveland, Schouwen-Duiveland en Tholen.

www.rabobank.nl/oosterschelde

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.