Boeg Opleidingen, voor net dat kleine beetje meer

17 oktober 2018 15:34

Boeg Opleidingen, voor net dat kleine beetje meer

BHV, AED en reanimatie, Eerste Hulpverlening! Veel bedrijven zijn blij verrast als wij aangeven samen met hen een lesprogramma samen te willen stellen. “Kan dat dan?”. Of, “hoeven we dit jaar dan eens een keer geen brandje te blussen?”

Veel gehoorde kreten als wij met organisaties in gesprek gaan over een training BHV en aangeven wat onze werkwijze is. En die werkwijze is eigenlijk heel simpel: een docent met kennis en ervaring voor de groep, iemand die in de praktijk mee heeft gemaakt waar hij over vertelt. Daarnaast lesstof die relevant en interessant is voor de deelnemers. Een interactieve manier van lesgeven, met een docent in de groep in plaats van er voor. Waarbij de lesgroep in kleine groepjes aan de slag gaat met casussen en praktijkoefeningen. En last but not least een normale, concurrerende prijs.

Natuurlijk, veel bedrijven zijn gewoon tevreden over hun huidige leverancier. Prima, gewoon zo laten. Maar bent u wat minder tevreden, stopt uw huidige werkgever er mee,  of wilt u eens een vergelijkende prijsopgaaf, neemt u dan gerust eens contact op voor een gesprek. Zodat wij u wat meer kunnen vertellen over ons bedrijf en onze onderscheidende manier van werken.

Doe net als veel andere bedrijven en gooi het eens over een andere Boeg….

Telefoon: 0570 – 572 247

info@boegopleidingen.nl

www.boegopleidingen.nl

Facebook    

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.