Beleef de beste rijvaardigheidstraining in Overijssel!

24 mei 2023 08:49

Beleef de beste rijvaardigheidstraining in Overijssel!

Het Schwarzwald Rijssen is dé personeelsfeest locatie met spraakmakende activiteiten.
Neem onze rijvaardigheidstraining. Het regenachtige weer in Nederland zorgt in het dagelijkse verkeer voor gevaarlijke situaties. Tijdens de antislipcursus verbeter je de vaardigheden in de auto, zo ben je goed voorbereid op zware regenval, aquaplanning en onverwachte situaties.

Tijdens de training wordt er aandacht besteed aan diverse remtechnieken op verschillende typen wegdek; van uitwijken tot slippen en van remmen tot een noodstop. De training is niet alleen leerzaam, maar ook zeer leuk om te volgen! Naast maximale beleving staat het Schwarzwald voor veiligheid, door enkel te rijden met slipauto’s van de beste kwaliteit en ervaren instructeurs de antislipcursus te laten begeleiden.
Extra informatie over de rijvaardigheidstraining van Het Schwarzwald.

E-chopper tour

De activiteit die op dit moment Trending is, dat is het E-chopper rijden.
De E-Chopper is uitermate veilig en geschikt als gave activiteit voor een personeelsfeest en origineel jubileumfeest.

De E-chopper kent vele voordelen ten opzichte van de traditionele retro scooter en de solex.  Met de E-chopper is het weer mogelijk om heerlijk en zonder lawaai te genieten in de bosrijke omgeving en de vogels te horen fluiten. Een ander belangrijk item tegenwoordig is het milieu. Niet alleen de particulieren maar ook de bedrijven zullen een steentje bij moeten dragen aan een beter milieu. E-chopper bedrijven zorgen er in ieder geval voor dat het milieu wordt ontzien aangezien E-choppers geen uitstoot van schadelijke stoffen hebben. Kortom een win-win situatie voor mens en milieu.

Wanneer je de gave E-chopper boekt, krijg je er een overzichtelijke routekaart bij zodat je niets mist van de prachtige omgeving. Iedereen die een E-chopper wil besturen moet in het bezit zijn van een (bromfiets)rijbewijs.

Een E-chopper tour bij is Het Schwarzwald zowel los als in arrangement vorm te reserveren. De invulling van het arrangement omvat naast de e-chopper tour een BBQ inclusief drankuitkoop bier, fris en wijn en eventueel een andere activiteit.

Het Schwarzwald Rijssen is de toplocatie voor het reserveren van de e-chopper. De beste prijs-kwaliteitverhouding, een grote voorraad E-choppers zorgen ervoor dat zowel kleine als grote groepen bij Het Schwarzwald aan het juiste zijn.

Beleef’t bij Het Schwarzwald!
Markeloseweg 115
7461 PB Rijssen

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.