BBQ bij REE

22 april 2024 13:43

BBQ bij REE

Kom alles te weten wat je als ondernemer moet weten over laadinfrastructuur, financieringsopties, subsidies en meer tijdens de bijeenkomst van REE, het Regionaal Expertiseteam Energie (REE), op onze informele 'BBQ bij REE' op 16 mei.

REE is een klein, onafhankelijk team dat de juiste expertise kan koppelen aan energievragen van ondernemers. Als gezamenlijk initiatief van 16 gemeenten, vertegenwoordigd in de Groene Metropoolregio Arnhem-Nijmegen, regionale bedrijvenverenigingen (vertegenwoordigd door VNO-NCW Midden) en de Provincie Gelderland, streven we ernaar ondernemers in de regio te ondersteunen bij energievraagstukken. Ons doel is om een duurzame en toekomstbestendige regio te creëren met minder CO2-uitstoot en een lager energieverbruik.

REE is actief in de volgende gemeenten: Arnhem, Berg en Dal, Beuningen, Doesburg, Druten, Duiven, Heumen, Lingewaard, Nijmegen, Overbetuwe, Renkum, Rheden, Rozendaal, Westervoort, Wijchen en Zevenaar.

Tijdens onze bijeenkomst informeren we je uitgebreid over:

  • Laadinfrastructuur op bedrijventerreinen: hoe kun je als ondernemer profiteren van de groeiende vraag naar laadpalen voor elektrische voertuigen?
  • Financierings- en subsidiemogelijkheden voor energiemaatregelen bij bedrijven: ontdek welke financiële ondersteuning beschikbaar is om jouw bedrijf te helpen verduurzamen.
  • De laatste ontwikkelingen op het gebied van slimme energiesystemen voor netcongestie: leer hoe slimme energiesystemen kunnen helpen bij het verminderen van netcongestie en het optimaliseren van energiegebruik.

De BBQ bij REE is kosteloos voor ondernemers en energieprofessionals uit de regio Arnhem-Nijmegen. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus meld je snel aan om teleurstelling te voorkomen!

Praktische informatie:

  • Datum: 16 mei
  • Tijd: 17:00 - 20:00 uur
  • Locatie: Regio Arnhem-Nijmegen

Meld je aan via de website van REE: BBQ bij REE aanmeldformulier

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.