Arbeidsrecht

20 februari 2017 09:19

Arbeidsrecht

Als werkgever wordt u dagelijks geconfronteerd met arbeidsrecht. Meestal zonder problemen, maar soms heeft u disfunctionerende of zieke werknemers. Soms kunnen medewerkers niet meer met elkaar of met u door één deur en helpt een goed gesprek niet meer. Het kan ook zo zijn dat u uw bedrijf moet reorganiseren wegens veranderende marktomstandigheden, waardoor een andere personeelsopbouw en een verandering van arbeidsvoorwaarden nodig is. Het is vaak verstandig om in een vroeg stadium deskundig advies in te winnen en u door de arbeidsrechtspecialist te laten begeleiden in een traject of, als het toch zo ver komt, in een procedure.

Het arbeidsrecht is in beweging. Het is soms lastig voor ondernemers om de veranderingen en de consequenties daarvan voor hun onderneming bij te houden. Advocaat Mariska Harbers uit Emmen kijkt graag met u mee naar deze aspecten van uw onderneming. Zij kan u daarin adviseren en kan u ook bepaalde kwesties uit handen nemen. Ze stelt zich daarbij op als partner van de ondernemer.

Mariska Harbers werkte voor haar specialisatie in het arbeidsrecht in verschillende functies binnen het bedrijfsleven. Ze kent zelf de werkvloer, maar ook de directiekamers. Ze combineerde haar opleiding tot advocaat met haar ervaring in het bedrijfsleven. Ze is daardoor efficiënt en gaat recht op het doel af.

Advocatenkantoor Mariska Harbers kan u bij alle arbeidsrechtelijke vragen bijstaan, ook buiten de afgebakende kantoortijden. Als het u beter uitkomt ook gewoon ’s avonds of in het weekend. Zo kunt u zonder extra zorgen doorgaan met waar uw hart ligt: Ondernemen.

Kijk op www.mariskaharbers.nl of bel 0591 200414. «

 

 

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.