Alles voor de kappers en barbiers op één plek

6 november 2023 13:00

Alles voor de kappers en barbiers op één plek

Een professionele kapper of barbier weet als geen ander hoe belangrijk het is om hoge kwaliteitsproducten aan te schaffen. Door een goede kwaliteit is het perfecte resultaat binnen handbereik. Ben jij een kapper, barbier of iemand die zelf graag hoogwaardige producten in huis heeft? Lees dan snel verder.

Een webshop en groothandel in één

Bij Kappersshop vind je alle professionele kappersmerken op één plek. Zowel in onze webshop als in onze winkel kun jij alles vinden op het gebied van shampoo, tools en persoonlijk advies. Er is een onderdeel gespecialiseerd voor de professional. Op deze manier is het gemakkelijk bestellen en ontvangen van de producten, voor een betaalbare prijs.

Onze groothandel heeft alle kwaliteitsmerken voor je op een rij. Van Olaplex tot Kiss en van Wahl tot Milkshake, alles wat jij in je salon nodig hebt is bereikbaar. Heb je hulp nodig op het gebied van merken en wat het beste bij jouw bedrijf past? Neem dan contact op met de specialisten en zij kunnen jou het advies geven wat je nodig hebt.

Shampoos, tools en advies bij de specialist op het gebied van kappersproducten

Als professioneel kapper zijn de shampoos een belangrijk onderdeel van de verzorging. Je wilt een shampoo gebruiken die passend is voor het haar van je klant. Er is een mogelijkheid dat je zilver shampoo gebruikt, een shampoo voor droog haar of juist voor krullend haar. Voor ieder haartypes zijn er producten beschikbaar.

Verder is het belangrijk dat je tools aanschaft die kwalitatief hoogstaand zijn. Deze hebben vaak minder beschadigende werkingen dan goedkopere varianten. Bij de tools kun je denken aan stijltangen, krultangen, kappersscharen, föhns en borstels. Ook hiervoor kun je advies inwinnen bij de groothandel van Kappersshop.

Niet alleen professionele kappers kunnen gebruik maken van deze webshop

Ben jij een haarfanaat of wil jij het beste resultaat uit je eigen haar halen, in je eigen huis? Dat kan ook! De producten die beschikbaar zijn voor kappers zijn ook beschikbaar voor thuisgebruik. Dat is ideaal wanneer jij je haar zo gezond mogelijk wil houden. Zo kunnen kappers, barbiers en jij thuis genieten van de beste producten.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.