Afscheid van een bijzonder mens

12 oktober 2023 11:48

Afscheid van een bijzonder mens

Totaal onverwachts hebben wij afscheid moeten nemen van onze aimabele collega en medebestuurder Hans van Gestel.

Hans geloofde, net als ik, sterk in Sociaal Ondernemerschap; mogelijkheden creëren op de arbeidsmarkt voor iedereen, ondanks een beperking of afstand tot deze arbeidsmarkt. Hans was een verbinder die zich samen met andere maatschappelijke betrokken organisaties en ondernemers inzette om zoveel mogelijk kansen te creëren. Zijn uiteindelijk doel was dat iedereen een betekenisvol leven kan leiden.

De afgelopen jaren hebben wij, mede dankzij Hans, mooie samenwerkingen met een aantal grote en kleine bedrijven en organisaties in de regio Arnhem en Nijmegen kunnen realiseren. Hierbij was het uitgangspunt telkens een duurzame relatie met volop kansen voor iedereen. Met Hans in gedachten zullen wij ons blijven inzetten voor Sociaal Ondernemerschap.

Hans zullen wij hierbij enorm gaan missen. Het was een geschenk om Driestroom samen met Hans te mogen besturen en ons samen in te zetten voor het alledaags geluk van alle doelgroepen en doelen waar Driestroom voor staat. Met hem verliezen wij allen een bijzondere, toegankelijke verbinder. «

Esther Nelissen
Raad van Bestuur Driestroom
esthernelissen@driestroom.nl
www.driestroom.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.