5 beste sites voor het kopen van Instagram likes

8 december 2022 08:54

5 beste sites voor het kopen van Instagram likes

Social media is een heel belangrijk onderdeel van je online marketing strategie. Via social media kun je namelijk heel veel potentiële klanten binnen de door jou beoogde doelgroep bereiken. We doen namelijk heel veel online en willen ons graag verbonden voelen met een merk, bedrijf of organisatie. Als je net begint met Instagram dan is het soms lastig om je account met likes en volgers te boosten. Wist je dat het mogelijk is om Instagram likes en volgers te kopen voor de posts, reels en IGtv? Hierdoor krijgt je een account een boost en meer zichtbaarheid. Maar waar kun je deze het beste aanschaffen? We zetten vijf van de beste sites voor je op een rij.

1. Likes-Kopen.nl

Bij Likes Kopen kun je verschillende Instagram likes kopen. Je kan bijvoorbeeld likes kopen voor je Instagram posts, reels en IGtv. Posts zijn natuurlijk de foto’s en soms korte filmpjes die je op je tijdlijn plaatst. Reels en IGtv video’s zijn de langere filmpjes die heel populair zijn om producten te laten zien. Bij deze site koop je 50 likes voor € 1,45 voor een gerichte post en 100 likes voor € 1,95 voor de langere video’s. Je hoeft alleen de URL naar de post door te geven, te kiezen hoeveel likes je wil hebben en je ontvangt na betaling deze likes snel op je post. Het is een goede manier om bepaalde posts sneller onder de aandacht te brengen. Dit platform biedt ook likes om te kopen aan voor andere social media platforms.

2. Gebruikersnamen.nl

Bij Gebruikersnamen.nl kun je ook voor posts, reels en IGtv likes aanschaffen. Het minimaal aantal voor likes kopen Instagram posts is 100 (€ 1,99). Dit geldt ook voor reels. IGtv likes kosten € 1,89 voor 50 likes. Geef hierbij met een directe URL aan waar de post op Instagram te vinden is, zodat de likes binnen 10 minuten na betaling naar je toe komt. Let wel dat het hier vooral gaat om robots die je posts liken en dat Instagram deze kan verwijderen. Wanneer dit het geval is, zal Gebruikersnamen.nl gratis de verloren likes weer aanvullen. Deze site verkoopt ook likes voor onder meer TikTok.

3. Like4you.nl

50 Instagram likes voor € 1,49, dat vind je bij Like4you.nl. Het maximum per post is 10.000 likes voor € 69,99. Like4You richt zich vooral op de likes voor posts. Je geeft gewoon de link op naar de post waar je de like wil ontvangen. Like4You heeft vooral buitenlandse accounts die je post komen liken. Als je een internationale uitstraling wil hebben, dan is dit natuurlijk hartstikke fijn. Like4You verkoopt naast Instagram likes ook likes voor YouTube, TikTok, Spotify en Twitter.

4. Instawings.nl

Naast likes voor Instagram kun je bij Instawings ook likes en volgers voor TikTok kopen. 125 Instagram volgers kost € 2,99. Wil je echter volgers met echte accounts, dan is de minimale afname 500 volgers voor € 150,99.

5. Socialkoning.net

Tot slot is er nog Socialkoning.net. Deze biedt vooral likes en volgers voor zowel Instagram als TikTok aan. Je hebt al 100 likes voor Instagram voor € 1,99.

Boost voor je account

Het kopen van volgers voor Instagram, of andere platforms, geeft je social media kanaal een echte boost. Hierdoor wordt je zichtbaarheid vaak groter en zal je ook organisch meer volgers kunnen trekken. Daarnaast is het goed om gewoon goede, leuke, interessante en positieve content te plaatsen op Instagram, zodat de volgers echt interesse krijgen voor je merk en bedrijf. Zorg dus maar vast voor een goede online marketing strategie en neem budget op voor het kopen van Instagram likes en volgers.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.