Beste Sites om TikTok Likes te Kopen (100% Goedkoop en Veilig)

29 juni 2022 09:00

Beste Sites om TikTok Likes te Kopen (100% Goedkoop en Veilig)

We kennen allemaal vast wel het platform Tiktok. Het sociale mediaplatform die je content viraal kan laten gaan in er korte tijd. Daarom spreekt Tiktok ook erg aan voor bedrijven die proberen te adverteren en meer engagement te hebben. Maar ook gewoon om je persoonlijke “brand” groot te brengen door een groot following te creëren over de span van tijd. Of mensen die op een super snelle manier opzoek zien naar populariteit op hun video(s) vaak worden zo influencers geboren.

Alleen kan het extreem moeilijk zijn om de bal aan het rollen te krijgen op een platform als Tiktok, want deze werkt niet zoals traditionele social media platformen. We leggen je alles uit en meer in dit artikel.  

Beste 7 Sites om Likes Kopen op TikTok

Likes kopen voor tiktok is niet altijd gemakkelijk en veilig online, daarom hebben wij voor jullie een lijst samengesteld van over de jaren heen geverifieerde websites.

1. VolgersKopen  - beste site om gemakkelijk TikTok likes te kopen

Zoals de naam het aanduidt kan je je niet alleen likes op deze site kopen maar ook volgers. Ze bieden zelf diensten aan voor youtube of andere media om jou post echt die aantal views te geven die ze waard zijn.

Volgers-kopen.com is al meer dan 4 jaar een grote speler in deze markt, ze zijn niet alleen de snelste maar op een van de meest kostenefficiënte. Waar je bijvoorbeeld bij andere websites goedkoop likes ontvang van computer bots.  Op VolgersKopen zijn dit echte likes op tiktok, echte mensen en ontvang je op die manier je enorme boost.

Voordelen:

·        Snel & Efficiënt 

Je likes, volgers en overige snel en zorgvuldig geleverd door een site die dit dagelijks doet en gedaan heeft. Dus voordelig views, likes op tiktok door een snelle levering moet je hier zijn! Het gaat erg simpel, je kiest uit de verschillende producten, kiest aantal, vervolgens dan dit toevoegen aan winkelwagen, je gaat door met je bestelling, je vult de vereiste velden in zoals je e mailadres etc, je betaald en dan doen zijn de rest!

·        Vertrouwbaar & Geld Terug Tevredenheidsgarantie. 

Zo als we besproken is deze de langste dienst die lopend is sinds de start van de app Tik Tok, hierdoor zijn ze dus erg vertrouwd in de community. Ook hebben zij een grote database aan klantenbeoordelingen van andere mensen. Overigens bieden ze ook een Geld-Terug-Garantie op al hun diensten.  Tevens zijn alle bestellingen van echte mensen, echte accounts dus loop er geen risico voor jou profiel of account op de tiktok app.

·        Veilig voor jou account

Het systeem is volkomen veilig voor alle accounts. Er is een speciaal algoritme ontwikkeld voor elk social mediaplatform. Het bepaalt het optimale aantal acties die aan de geselecteerde accounts geleverd kunnen worden. Dankzij dit systeem is het platform volkomen veilig en betrouwbaar. - Al dus de website van de best seller.

Ook hoef je nooit je inloggen gebruikersnaam of geven of dergelijks gewoon jou openbaar weergegeven gebruikersnaam en dan hebben zij meer dan genoeg na je aankoop waar de dienst direct ingaat super snel. Na een bestelling worden al je gegeven in hun systeem verwijderd en blijf je zo anoniem.

2.InfluBoss - laagste prijs om tik tok likes te kopen

Niet alleen kan je tiktok likes kopen op InfuBoss maar ook andere diensten. Je kan op de link klikken of link kopiëren en plakken in je webbrowser.

Influboss is zoals de naam het al aan geeft meer bezig rond de influencer status van je account en je populairder maken op de tiktok app. Influboss helpt je dus echt viral gaan, Influboss is opzich een wat meer nieuwkomer in de markt met een kleine 3 jaar ervaring met hun hoofdkantoor in Washington, USA.

Voordelen:

·        Goedkoop
Als je op een budget zit is Influboss voor jou, hier draait alles om kost/Efficiëntie. Ook geven ze vaak korting codes weg voor de volgende keer je bestelling te plaatsen. Dus als je echt een upgrade wilt op je tiktok video's en je tiktok account aan een voordelig prijs, dan ben je aan het juiste adres.

·        Snelle Levering
Voor een levering van tiktok views of tiktok likes dan kan je hier verwachten aan een levering binnen de 24h, door hun automatische order checker worden de orders na het plaatsen direct verwerkt, dit is een groot voordeel over andere diensten sinds zij een persoon nodig hebben die manueel dit verwerkt. Ook is dit een van de reden dat je minder betaald sinds zijn dingen meer zonder personeel hoeven te doen.

·        Klantendienst en helpdesk
Voor klantendienst en klantenservice neemt InfluBoss toch wel de leiding, met hun uitgebreid klanten hulp desk zijn ze altijd bereikbaar waar nodig, ook beantwoorden ze al je vragen. In onze ervaring kregen wij de zelfde dag een email terug! Ze helpen je graag met je bestelling te plaatsen of vragen om gelijk wat. Ook voor special orders kan je terecht bij hen.

3.SocialsUp - de beste klantenservicediensten

SoicalsUp is gevestigd met een hoofdkantoor in Cyprus, maar werkt voornamelijk met teams in Groot-Brittannië. Hun kan je altijd bereiken tussen 9-6 uur.
Voordelen:

·        Experten in het vak
SocialsUp werkt met echte socialmedia marketers en managers dus geen automatishe producten of processen, met een team gevestigd beide in Groot-Brittannië en in Europa zijn ze altijd op de hoogte van de laatste trends en marketing.

·        Groot aanbod
SocialsUp bied niet alleen diensten aan voor tiktok likes kopen maar ook veel andere diensten zoals Youtube, Instagram, Twitter, Soundcloud, Spotify en Facebook. De enigste manier hoe ze dit kunnen doen, z'n groot aanbod aanbieden is omdat ze een heel groot team hebben van mensen. Zo word er aandacht besteed aan het kleinste of grootste bestelling.

·        Geld terug garantie
Een van de weinig bedrijven van deze lijst een dienst heeft speciaal voor refunds, tevredenheid , en feedback / suggesties. Dit wordt vaak over het hoofd gezien bij andere diensten. Waar ze vaak blij zijn met 1 klant voor die ene maal. Maar SocialsUp houd graag vaste klanten die terugkomen. Vaak doen ze gratis views orders of demo orders, dus kijk hier uit voor, want dit is maar een korte tijd / periode in het jaar.

4. Instawings

Instawings is ook een grote speler als het aankomt op tiktok likes of tiktok volgers, Ze hebben een erg groot klanten bestand en een 24/7 hulpdesk. Verder kun je uit de naam ook afleiden dat ze niet alleen de verkoop doen van producten van Tiktok.

5. Socialkoning

Zoals de naam het al zegt de koning van social media, Socialkoning.net heeft een reputatie om social media accounts op een korte tijd enorm te doen groeien. Tevens zijn hun prijzen ook erg interessant! Zeker de moeite waard dus!

6. Tiktokvolgers

Zo ver in deze lijst is deze waarschijnlijk de meest simpele en gemakkelijk, reken wel niet te veel op geld terug garantie of erg snelle levering. Voor de rest is er niet veel aan te merken over tiktokvolgers.nl.

7. View2

Onze ervaring met tiktok accounts groeien en view2.be was niet het meest prettige maar op het einde kwam alles in orde en waren we wel best tevreden met onze bestellingen.

Hoe krijg je meer likes op TikTok?

Zomaar meer likes krijgen op tiktok is niet altijd gemakkelijk, je content kan echt enorm goed zijn maar word soms achtergehouden door het aantal likes. Daarom raden we je aan om het kopen van likes te bekijken, eens de bal aan het rollen is blijft ie rollen!

Hoe bepaalt TikTok welke video's je te zien krijgt?

Tiktok werkt op een manier van hoe meer mensen je video zien, blijven kijken en liken hoe meer ze worden voorgesteld aan andere mensen, dus je video kan erg goed zijn, je kan er veel moeite ingestopt hebben maar als het niet mee zit van het begin dan ben je als het ware een beetje vergeten.

Zijn likes belangrijk op TikTok?

Likes zijn erg belangenrijk op tiktok omdat dit jou ticket is naar een video hebben die nauwelijks gezien wordt tot een video die viral gaat. Dus ja tiktok likes maken wel degelijk een groot verschil.

Waarom TikTok likes kopen?

Veel mensen denken vaak dat het kopen van likes slecht is of valsspelen is, maar eigenlijk juist niet, veel van de bekende influencers hebben of gebruiken momenteel betaald verkeer, of met andere worden betalen ze voor reclame and zichtbaarheid. Dus waarom help je zelf het niet makkelijker te maken, tegenwoordig is de drempel om viraal te gaan erg hoog.

Veelgestelde vragen

  • Kan je echte TikTok likes kopen?
    Ja zeker en dit gebeurt elke minuut, zelf het momenteel dat je dit artikel aan het lezen bent plaatsen mensen hun bestellingen. Dit zijn mensen die je video voor geschoteld krijgen en nadien liken, en zijn krijgen een heel klein stukje verdeeld van je aankoop prijs.
  • Hoeveel kosten TikTok likes?
    Soms is het irritant om te horen dat complex is, maar in deze situatie is dit weldegelijk zo, Sites verschillen enorm, ook het aantal tiktok likes die je koopt verschillen etc. De goedkoopste op deze lijst is: InfluBoss met net daarna VolgersKopen.
    De duurste op deze lijst is: instawings.nl Zo zie je dat dit inderdaad erg kan verschillen.
  • Kan mijn TikTok account hierdoor verbannen worden?
    Neen! Vroegen werden vaak computers gebruikt om gebruikers op tiktok te nabootsen en dan inderdaad gebeurde het dat die persoon die de likes ontvangt verbannen werd, maar tegenwoordig zijn de diensten hier zo goed in geworden dat er eigenlijk geen kans is dat je verbannen wordt.
  •  Kunnen andere mensen zien wie mijn TikTok posts heeft geliked?
    Opnieuw mag je van geluk spreken want Tiktok heeft dit een lange tijd geleden anoniem gemaakt dus neen andere mensen kunnen niet zien wie jou video heeft geliked.
  • Kan ik een refund krijgen als ik niet tevreden ben met mijn aankoop?
    Op de meeste sites zal je altijd wel een geld terug garantie vinden, maar sommige bieden dit dan weer niet. Vraag na bij de dienst klantendienst voor meer informatie.
  • Hoe snel worden de likes geleverd?
    Opnieuw het antwoord: Het hangt er vanaf.. Elke site verschild hier in, bij ons kregen wij de snelste levering bij VolgersKopen

Conclusie: Welke site is het beste om Tiktok Likes te kopen?

Onze ervaring wijst een duidelijke winaar aan en dat is:
TikTok likes op Volgers-Kopen.com. Niet alleen bieden zij één van de beste prijzen aan ook hun klanten en hulp dienst is top. Tevens waren zij ook het snelste in de levering! Dus als je serieus in de markt bent voor tiktok likes of dergelijks dan raden wij ten volle : TikTok likes op Volgers-Kopen.com/ toe.

 

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.