3 voordelen van extern opslag drukwerk

25 mei 2018 16:14

3 voordelen van extern opslag drukwerk

Bij De Groot - grootsgedrukt.nl bieden we u de mogelijkheid om uw drukwerkvoorraad op te laten slaan. In dit artikel geven we u drie redenen waarom dat ook voor uw onderneming interessant kan zijn.

Opslagcapaciteit: Grote oplagen drukwerk kunnen veel ruimte in beslag nemen. Die ruimte kunt u ongetwijfeld veel beter benutten. Echter, u wilt uiteraard wel profiteren van de voordelige tarieven die gelden voor grote oplagen. Door uw drukwerk bij ons op te laten slaan, profiteert u zowel van meer opslagcapaciteit als van lagere inkoopprijzen.

Geklimatiseerde magazijnen: De luchtvochtigheid in een opslagruimte heeft grote invloed op het papier. Onze magazijnen zijn zo ingericht dat de kwaliteit van uw drukwerk niet onder de opslag lijdt. Vocht, stof of andere invloeden worden geëlimineerd, zodat uw drukwerk onder optimale omstandigheden wordt opgeslagen en beheerd.

Direct af te roepen: Al uw voorraad is online eenvoudig af te roepen en wordt binnen 24 uur bij u bezorgd. Dit is helemaal interessant wanneer uw bedrijf verschillende filialen heeft. Elke vestiging kan met één druk op de knop drukwerk in dezelfde huisstijl afroepen. En daar houdt het niet op. We zorgen er vervolgens voor – uiteraard in overleg met u – dat uw voorraad altijd bij een vastgesteld minimaal voorraadniveau wordt aangevuld.

grootsgedrukt.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.