Gepubliceerd op 21 december 2018

Gratis naar 120 topsprekers met facilitaire oplossingen

Met 120 topsprekers, verdeeld over 40 thema’s in 5 zalen, gedurende 3 dagen is het lezingenprogramma van de vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer de grootste kennisoverdracht op facilitair terrein van het jaar 2019. En u kunt erbij zijn, want niet alleen komen deze geselecteerde topsprekers gratis spreken, maar u kunt ook gratis naar hen komen luisteren.

Met deze 120 topsprekers op de beursvloer is de vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer voor het derde, achtereenvolgende jaar de belangrijkste kennisoverdracht voor werkplekken, de werkomgeving en werkplekconcepten van het jaar. Nieuw in de komende editie is de invoering van een methodologie voor sprekers, waardoor de kwaliteit van de gedeelde kennis flink zal toenemen. De kans dat er lezingen worden gehouden, die achteraf niet of minder geschikt blijken, is daardoor sterk teruggedrongen. Deze werkwijze paste de organisatie voor het eerst toe op het congres Spot op de werkomgeving, dat met groot enthousiasme door de bezoekers en standhouders van 2019 werd onthaald. Daarom zal volgend jaar de tweede editie van het congres gaan plaatsvinden.

Het lezingenprogramma van de vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer staat grotendeels op de website van de vakbeurs. Tussen Kerstmis en Nieuwjaar zal het programma zijn ingevuld. Indrukwekkend is de hoge kwaliteit van de lezingen. Met recht kondigde de organisatie eerder 120 topsprekers aan. De belangstelling van topsprekers om hun kennis op de vakbeurs Facilitair te delen, is erg groot. In een tijdbestek van één week hadden zich al meer dan 75 personen aangemeld, terwijl er in eerste instantie slechts ruimte was voor 72 sprekers. Volgens congresdirecteur Ton Rooijakkers meldden zich uiteindelijk méér dan 300 sprekers aan, zodat de organisatie een ruime keuze had.

Om het overzichtelijk te maken voor de bezoekers zijn de lezingen onderverdeeld in 40 symposia, waarin iedere keer drie gelijkaardige lezingen zijn onder gebracht. Door deze thematische aanpak kan de bezoeker beter zijn voorkeur bepalen. Ook een noodzaak, omdat er de gehele beurs 5 lezingen tegelijkertijd gaan plaatsvinden. Uiteraard kunnen geïnteresseerden achteraf zelf contact opnemen met de sprekers.

Klik hier om u aan te melden

Onze partners