Gepubliceerd op 8 maart 2018

Actie, avontuur, inspiratie en natuur

Wilt u een avontuurlijk, feestelijk, inspirerend of leerzaam evenement organiseren? Dan is evenementenlocatie 
Eiland van Maurik 19 uw perfecte partner om er een onvergetelijke belevenis van te maken.

EVM19 is een fraai gelegen terrein in het natuurgebied bij de stuw 
van Amerongen, pal aan de Rijn 
en recreatiegebied Eiland van Maurik. 
“Het is een omgeving die bezoekers meteen een vakantiegevoel geeft”, aldus Jouke van Dijk, commercieel manager Van der Valk Events en als zodanig verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van EVM19.

De focus van EVM19 ligt op de markt van (inter)actieve bedrijfsevenementen, met service en kwaliteit op het hoogste niveau. Daartoe werkt het team van EVM19, bestaand uit 25 ervaren instructeurs, projectmatig samen met verschillende bureaus, cateraars en leveranciers. Van Dijk: “Voor groepen vanaf 25 tot maximaal 2500 deelnemers ontwikkelen we, in nauwe samenwerking met onze klanten, een concept dat volledig is afgestemd op hun interne of externe (communicatie)doelstellingen. Dat is altijd maatwerk.”

Faciliteiten

De beleving van de deelnemers staat bij EVM19 centraal. “Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, een personeelsfeest, teambuilding of activiteiten om klantrelaties te verstevigen, we streven er altijd naar de verwachtingen van onze klanten te overtreffen”, aldus Van Dijk. “Onze sfeervolle accommodaties Boathouse, Beach House en River Beach zijn geschikt voor vergaderingen, presentaties, workshops, lunches, diners en feesten.”

Boathouse bestaat uit een vergaderzaal, bar, keuken en toiletgroep. Dan is er de Serre met aangrenzend terras aan het water en uitzicht op de botensteiger. Een ruimte die zeer geschikt is als restaurant en ontvangstruimte. Voor presentaties en feesten is er de Werf, een grote verduisterde zaal van 225 vierkante meter. Beach House is een aparte accommodatie met uitzicht op het eiland en aangrenzend strandterras. River Beach tenslotte is de openlucht bar met strand op het eiland.

“Elke accommodatie is geschikt voor verschillende doeleinden. Wij richten de ruimtes naar uw wens in, samen met onze partners voor audiovisuele techniek, meubilair en decoratie. 
Het is zelfs mogelijk hiervoor eigen leveranciers in te schakelen”, schetst Van Dijk. “Overnachten is mogelijk in tenten. Die huren we in, of de klanten regelen deze zelf. Andere opties zijn overnachten bij onze buren van vakantiepark Eiland van Maurik of in Hotel Tiel.”

Activiteiten

Het buitengebeuren bij EVM19 is gericht op avontuurlijk sporten en actie. De outdoor locatie heeft daarvoor verschillende terreinen, parcoursen, eilanden en accommodaties. Wie kiest voor een gemotoriseerd evenement kan quadrijden, enduro motorrijden, jetskiën, RIB varen en 4 x 4 terreinrijden. Alles onder deskundige begeleiding en met aandacht voor veiligheid van de deelnemers. Wie zelf wil bewegen kan wandelen, joggen, hardlopen of deelnemen aan obstakelrun training.

Wat te denken van persluchtduiken, boksen of schermen? Toch liever kanoën of een partij beachvolleybal. Yoga? Schilderen? Het kan allemaal.

Samen met partners ontwikkelt EVM19 ook vitaliteitsprogramma’s voor medewerkers van organisaties. Zo fungeert EVM19 als locatie voor Van der Valk Vitaal. Een initiatief dat een breed aanbod biedt van vitaliteits-diensten zoals psychologie, fysiotherapie, orthopedie, oefentherapie en andere paramedische specialismen. EVM19 biedt in dit kader mogelijkheden voor fitness, zwemlessen, loop- of hardlooptochten en andere fysieke trainingen als wandelen, running- en bootcamptraining, maar ook yoga op het strand of openwater zwemmen.

“We afficheren ons als de meest avontuurlijke evenementenlocatie van Nederland”, zegt Van Dijk. “Die ambitie willen we elke dag op alle fronten waarmaken voor onze klanten.”

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, het vitaliteitsprogramma en de evenementenkalender? Kijk dan op de website voor alle actuele informatie. «

EVM19

www.evm19.nl

www.valkevents.com 


Onze partners