Gepubliceerd op 12 oktober 2018

Knap jouw keuken op met een wijnkoelkast

En krijg bij iedere aankoop een wijnreis langs Spaanse bodegas!

Veel meer uitstraling in de keuken

Heb je weleens nagedacht over het plaatsen van een fraaie wijnkoelkast in de keuken? Een wijnkast geeft de keuken veel meer uitstraling. Het mooie van wijnkoelkasten is dat deze zowel ingebouwd kunnen worden in het bestaande keukenblok, maar ook los in de keuken neergezet kunnen worden. In beide gevallen beschik je over een wijnkoelsysteem dat er modern, professioneel en bourgondisch uitziet. Een speciale koelkast voor wijnen waarmee je indruk kunt maken op bijvoorbeeld je partner, vrienden of familie.

Wijnkoelkasten aanschaffen nu extra aantrekkelijk: bij  elke aankoop een wijnvakantie cadeau!

Als je overweegt om te gaan voor een mooie wijnklimaatkast, dan is het verstandig om deze te kopen via dé specialist op het gebied van wijnkoelkasten in Nederland: dewijnkoelkast.nl. Mensen die via deze aanbieder een wijnkoelkast aanschaffen, krijgen een wijnvakantie in het zuid Spaanse Andalusië cadeau t.w.v. maar liefst 600 euro. Het is geen wedstrijd en het is geen loterij en geven dat bij elke wijnklimaatkast. Op deze gave wijnvakantie in Andalusië – die aangeboden wordt door La Casita, de partner van dewijnkoelkast.nl – maak je kennis met de beste wijnen uit de regio.

Voordelen van wijnkoelkasten

Mensen die van een bourgondische leefwijze houden, lusten meestal ook graag een kwalitatief hoogstaande wijn. Grote wijnen smaken het beste als ze op de juiste temperatuur worden geserveerd. En dat is precies waar wijnkoelkasten, zoals de Loire 40  gemaakt zijn. Een ander voordeel van wijnkoelkasten is dat dit type koelkasten heel eenvoudig is in te bouwen in bestaande keukenkasten. Houd je echter meer van een losstaande koelmachine voor jouw wijnen, dan is dat bij dewijnkoelkast.nl geen enkele probleem. Ook grotere èn kleinere wijnklimaatkasten zijn leverbaar, in diverse uitvoeringen en maten.

Weer een ander pluspunt van wijnkoelers is het feit dat ze qua volume veel opslagruimte bieden. Zo zijn er wijnkoelkasten in het aanbod die ruimte bieden tot maar liefst 180 flessen. Ben je niet zo’n grootverbruiker, dan zijn er gelukkig ook kleinere wijnklimaatkoelkasten te koop, bijvoorbeeld voor de opslag van 12 tot 24 flessen. Er bestaan meerdere soorten. Zo kun je kiezen voor een klimaatkast met 1 temperatuurszone of voor een wijnklimaatkast met twee temperatuur zones. Op die manier kun je jouw favoriete wijnen exact op de door jou gewenste temperatuur bewaren en serveren! De bourgondische fijnproever en wijnproever kan met een wijnkoelkast dus uitstekend uit de voeten met ruim voldoende keuze!

Bestel nu jouw favoriete koelkast voor wijnen online op dewijnkoelkast.nl 

Laat de kans waarbij je een gave wijnvakantie voor 2 personen naar het prachtige Malaga cadeau krijgt niet voorbij gaan en koop jouw favoriete wijnkoelsysteem bij dewijnkoelkast.nl. Naast een onvergetelijke reis biedt dewijnkoelkast.nl de laagsteprijsgarantie aan, een standaard garantie op wijnkoelkasten van maar liefst 3 jaar en wordt je nieuwe bezit gratis bij je thuis afgeleverd. De kans is niet zo groot, maar bevalt je nieuwe inbouwwijnkoelkast niet? Geen probleem, want binnen 30 dagen mag de wijnkoelkast zonder kosten teruggestuurd worden. Dat is een aantrekkelijke totaalservice die dewijnkoelkast.nl biedt!

 

Onze partners