Zzp-boekhouder zorgt dat u kosten bespaart. Stap over per 1/1/2021

25 juli 2023 09:52

Zzp-boekhouder zorgt dat u kosten bespaart. Stap over per 1/1/2021

ZZP-boekhouder is een allround boekhouder voor de zzp’er. Vaste prijs van 80 euro excl btw per maand

ZZP-Boekhouder is van alle cijfermarkten thuis. Van aangiftes omzet- en inkomstenbelasting tot het voeren van het grootboek en de debiteuren of crediteuren, wij regelen het voor u. Bovendien kunnen wij optreden als uw financiële contactpersoon richting instanties als de Belastingdienst.

Als ZZP’er zoekt u een betrouwbare en betaalbare boekhouder. Eentje die geen onverwachte facturen stuurt. Die heeft u nu in zzp-boekhouder gevonden. Bel 06-13936399 voor een gratis kennismakingsgesprek.

ZZP-boekhouder

ZZP-boekhouder is een kantoor dat met u meedenkt en die zeven dagen per week bereikbaar is. Ook na werktijd. Dat vinden onze klanten wel zo lekker, zo kunnen ze gewoon eerst hun opdracht afmaken, het geld verdienen en in de avonduren of in het weekend langs de boekhouder. Al leveren de meeste klanten het anno nu online aan. Wij houden al administraties bij vanaf 80 euro per maand exclusief BTW.

  • Het invoeren van verkoopfacturen, de inkoopfacturen,
  • verwerken van mutaties van de bank, giro, kasboek,
  • het samenstellen van de balans-en winst en verliesrekening,
  • verzorgen van de aangifte Inkomstenbelasting (IB).
  • Aangifte omzetbelasting per kwartaal verzorgen,
  • Administratie ophalen,
  • Grootboekadministratie,
  • Debiteuren- en crediteurenadministratie,
  • Hulp ten behoeve van starters,
  • Belasting en ondernemers advies,
  • Uitstel aanvragen voor de inkomstenbelasting,
  • Gratis haal en breng service

Klanten stappen om verschillende redenen over.

  • Ze zoeken een vast aanspreekpunt.
  • Willen een all-in-prijs betalen.
  • Zoeken een kantoor dat ook na 18.00 uur open is.
  • Willen gevraagd en ongevraagd advies

Zoeken een online boekhouder.

Wilt u tijd en geld besparen en toch uw administratie bijhouden? Dat kan met online boekhouden. Het kan zijn dat u in de stress schiet omdat de boekhouding niet uw sterkte punt is. Wees gerust, u hoeft zelf geen boekhoudkennis te hebben.

Wij werken voornamelijk online.

Maakt u nog gebruik van financiële administratie in de vorm van papier? Wij helpen u dolgraag om de stap te zetten van papier naar digitaal.

U kunt de mt-940-file van uw bank downloaden en mailen. Uw verkoopfacturen mailen. En wij vragen later uw inkoopbonnen op. Wilt u toch in een ordner aanleveren, dat kan ook nog.

Vindt u het nog een beetje spannend om over te stappen van een offline administratie naar een online boekhouding? Wij nemen u aan de hand en laten u stapsgewijs zien hoe het moet. Daarna wil u nooit meer anders, gegarandeerd!

U hoeft alleen uw facturen te scannen, het mt-940 bestand van de bank te downloaden en alles te mailen. Zo simpel kan online boekhouden zijn. Iedereen kan het, u dus ook.

Papier is kwetsbaar en inkt kan vervagen. Met scansoftware gaan uw bonnen en facturen nooit verloren.

Sneller werken

En de admin is makkelijk op te slaan in een digitale map op uw computer. Door verder te automatiseren kunnen we ook sneller uw aangifte verzorgen en weet u eerder waar u aan toe bent. Overzichtelijk en efficiënt. Als het nodig is – bv bij een hypotheekaanvraag- kunt u direct alle benodigde documenten mailen naar bijvoorbeeld de bank.

Wie is zzp-boekhouder?

Wij zijn een dynamisch bedrijf met 25 jaar ervaring met voor administratie en belastingen voor de zzp’er.

Contact

Wilt u eerst een gratis kennismakingsgesprek. Ons contact gaat ook via mobiel en e-mail. Maar persoonlijk contact blijft het allerbelangrijkste, dus spreken we minimaal een a tweemaal per jaar af. Dat kan op kantoor van de boekhouder of bij uw onderneming op locatie. Wij komen namelijk ook naar de ZZP’er toe. In tijden van corona gebruiken we ook veel Skype of Zoom.

En staan dankzij onze grote flexibiliteit, altijd voor u klaar. Ook in het weekend! Wij zijn elke dag liefst 12 uur lang voor u bereikbaar.

Peter Brink
ZZP-boekhouder
Zeven dagen per week bereikbaar
Vaste jaarprijs
06-13936399
info@zzp-boekhouder.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.