Zoek op tijd hulp bij schulden!

19 augustus 2021 13:31

Zoek op tijd hulp bij schulden!

Als ondernemer ben je gewend om met risico’s en tegenslag om te gaan, maar corona is van een andere orde. Het kabinet heeft allerlei steunmaatregelen ingevoerd om jou door deze tijden te helpen. Maar wat de toekomst ook gaat brengen, de maatregelen houden een keer op. Of misschien zijn ze nu al niet voldoende voor jou. Heb je betalingsachterstanden of schulden? Trek op tijd aan de bel. Weet dat ROZ (Regionale Organisatie Zelfstandigen) klaar staat om ondernemers uit Twente en de Achterhoek te helpen bij financiële problemen en schulden!

Advies en begeleiding bij afwikkelen schulden

“Wij verzorgen al jarenlang schuldhulpverlening voor ondernemers in opdracht van bijna alle gemeenten in Twente en de Achterhoek. We adviseren en begeleiden bij het afwikkelen van jouw schulden. Samen zoeken we naar oplossingen”, legt Silke Eitink, adviseur schuldhulpverlening bij ROZ, uit. De schuldhulp is er in eerste instantie op gericht om in potentie goede bedrijven in de lucht te houden. Als dat niet meer mogelijk is, ondersteunt ROZ ook bij het op een goede manier beëindigen van het bedrijf.

Faillissement geen oplossing voor schulden

“Faillissement aanvragen is geen oplossing voor je schulden! Veel ondernemers denken dat een faillissement noodzakelijk is om van hun schulden af te komen, maar in bijna alle situaties is dat niet het geval. Neem bij schulden zo snel mogelijk contact met ons op, zodat wij hierin kunnen adviseren”, roept Silke op. “Ons team schuldhulpverlening staat voor je klaar, denkt mee en adviseert jou bij mogelijke oplossingen!” Hoe eerder je in gesprek komt met ROZ, hoe gerichter zij kunnen helpen en hoe meer ze meestal kunnen betekenen.

Lees meer over de schuldhulpverlening van ROZ: www.rozgroep.nl/schuldhulpverlening

Neem vrijblijvend contact op om een afspraak te maken: 074 241 5100, info@rozgroep.nl.

Foto: Team Schuldhulpverlening ROZ van links naar rechts: Silke Eitink, Mariëlle van Tintelen, Desirée Eggert, Anita Busger op Vollenbroek

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.