Wordt een succesvollere ondernemer door goede verzorging

1 september 2023 19:20

Wordt een succesvollere ondernemer door goede verzorging

Het klinkt misschien gek, maar het is echt zo! Als je je als ondernemer goed verzorgd dan wordt je sneller een betere ondernemer! Een eerste indruk is namelijk uiterst belangrijk. Hierbij speelt je uiterlijk zeker een grote rol. Maar hoe kan je je als ondernemer nou het beste verzorgen, want jij bent succesvol in jouw vak. Ik ben succesvol in mijn vak en ik zal je daarom vertellen hoe jij als ondernemer nog succesvoller kunt worden als je je goed verzorgt.

Wat wil jij uitstralen?

Als je er goed uitziet dan nemen ( potentiele ) klanten ja vaak serieuzer. Een goede uitstraling kan voor een ondernemer dus echt het verschil maken tussen wel of geen autoriteit. Daarom is het goed om er altijd op je beste uitzien. Hiervoor wil je natuurlijk niet dagelijks naar schoonheidsspecialiste, kappers of andere beautyondernemers! Er zijn heel veel producten voor zowel mannen als vrouwen die je online kunt bestellen voor thuisgebruik.

De juiste uitstraling zorgt voor autoriteit

Wil jij de juiste uitstraling hebben voor jouw bedrijf? Zorg dan voor nette, goede kleding die in jouw branche passend is. Zorg ervoor dat je een subtiel geurtje gebruikt én een goede persoonlijke verzorging. Dit geldt voor zowel mannen als vrouwen.

Onder goede persoonlijke hygiene versta ik:

  • Fris gewassen en netjes verzorgd haar.
  • Verzorgde gezichtshuid zoals dagelijks reinigen en verzorgen( bij de man geschoren of verzorgde baard)
  • een frisse lichaamsgeur door een goede deodorant en dagelijkse douche beurt.
  • Verzorgde handen zonder vieze nagels ( voor vrouwen evt met nagellak)
  • Vrouwen moeten subtiele en netjes aangebrachte make-up kiezen die passend zijn bij het beroep dat ze uitoefenen.

Zet iedere ochtend je beste zelf neer!

Als je je houdt aan bovenstaande regeltjes dan creëer je de beste looks gewoon vanuit huis. Op deze manier kun jij iedere dag de uitstraling realiseren die je wilt. Iedere ochtend de beste van jezelf neerzetten, zodat jij je werkdag kunt domineren. Jij bent als ondernemer het gezicht van je bedrijf. Hoe beter jij eruit ziet, hoe beter dit voor je bedrijf is. Zorg voor de beste verzorgingsproducten voor je haar, huid en gezicht. Combineer dit met de beste tools en je bent klaar om de wereld te veroveren.

Wil je weten hoe je het beste je huid verzorgd? Lees dan deze blog

Voor de beste verzorgende huidverzorgingsproducten en make-up kun je bij Viva Donna terecht. Sandra van Viva Donna is schoonheidsspecialiste en geeft persoonlijk huidadvies, make-up advies en advies voor huidverbetering waar nodig!

Naar alle berichten van Viva Donna terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.