Westland Event 2017 over Internationale kansen en samenwerking

21 juni 2017 16:50

Westland Event 2017 over Internationale kansen en samenwerking

De 9e editie van het Westland Event vindt plaats op woensdag 6 december 2017 bij Royal Flora Holland in Naaldwijk. Dit jaar is het thema: 'Internationale kansen en samenwerking'.

Door klimaatverandering, bevolkingsgroei, verstedelijking en schaarste van grondstoffen wereldwijd, onderkennen we  steeds meer  het belang van voldoende schoon water, veilig voedsel en duurzame energie.

De glastuinbouwsector is bij uitstek de sector die antwoord kan bieden op deze wereldvraagstukken. De manier waarop is echter van groot belang. Welke internationale kansen ontstaan er voor de glastuinbouw? Hoe kunnen we dit als cluster gezamenlijk oppakken en onze kansen vergroten? Tijdens het Westland Event zoeken we hierop antwoorden.

Ook dit jaar zullen ruim 550 ondernemers, beleidsmakers en belangenvertegenwoordigers uit het glastuinbouwcluster stil staan bij belangrijke ontwikkelingen die invloed hebben op de sector tijdens het Westland Event. Het Westland Event vindt, evenals vorig jaar, in december plaats.

Aanmelden kan vanaf medio oktober via www.gemeentewestland.nl/westlandevent.

Vanaf september is het complete programma bekend.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.