Wat is het beste moment om je kerstpakket te bestellen

20 oktober 2021 09:00

Wat is het beste moment om je kerstpakket te bestellen

Corona zorgt voor een druk op de kerstpakketten markt. Wanneer je het beste kunt bestellen lees je hier bij Hét Ondernemersbelang.

 

Het beste moment om de kerstpakketten te bestellen

 

Het afgelopen jaar zaten we middenin de Covid-19 pandemie, wat uiteraard invloed had op alles en iedereen. Zo ook op de kerstpakketten. Bedrijven die aan het einde van het jaar een kerstborrel organiseren om het kerstpakket te overhandigen hadden een groot probleem. Dergelijke evenementen en feesten konden geen doorgang vinden, waardoor het overhandigen van het kerstpakket op een andere manier moest gebeuren. Vele bedrijven waren creatief in de oplossingen en organiseerde een drive-in op het werk, waarin het personeel in tijdsvakken hun kerstpakket konden ophalen onder het genot van een heerlijke kop chocolademelk en een warme wafel met slagroom.

 

Een gigantische drukte in de webshops

 

Doordat vele bedrijfsfeesten niet konden doorgaan, hadden bedrijven financiële ruimte over voor de aankoop van kerstpakketten. Dit resulteerde in een ontzettend grote run op kerstpakketten, aldus de heer Coolen van Kerstpakketten idee. Zij zagen een enorme piek in het aantal orders, alsmede een hoger beschikbaar bedrag voor het kerstpakket. Deze piek zorgde er vervolgens ook voor dat zij twaalf dagen voor het sluiten van het kerstpakkettenseizoen geen voorraad meer hadden. Volgens de heer Coolen is dit enerzijds een goed teken en anderzijds wil je bedrijven die op zoek zijn naar een mooi kerstpakket keuze en ruimte bieden om een aankoop te doen.

 

 

De onzekerheid met betrekking tot het kerstpakket

 

Zoals vele wellicht vernomen hebben in het nieuws stagneren er vele containerschepen met daarop goederen bestemd voor Europa. Ook de kerstpakkettenmarkt heeft hier last van en dat betekent dat men met man en macht bezig is om alle non-food artikelen tijdig in de magazijnen te krijgen. Tevens 'leeft' het Coronavirus nog steeds onder ons en dat zorgt voor een stukje onzekerheid voor de aankomende feestdagen. Vragen die dan ook spelen zijn: 'Kunnen er überhaupt kerstborrels georganiseerd worden? en 'Is er voldoende voorraad om te kunnen voldoen aan de vraag uit de markt?'.

 

Wat is het beste moment om kerstpakketten te kopen?

 

Door de onzekerheid met betrekking tot het Covidvirus en de stagnatie bij de containerschepen is het van belang om als bedrijf zo snel mogelijk je kerstpakketten bestelling door te voeren. Door de aanhoudende complicaties wordt het een spannend jaar en de heer Coolen raadt aan om snel te starten met het aankoopproces. Neem hiervoor gerust een kijkje op Kerstpakketten idee en maak een keuze uit 800 verschillende kerstpakketten, een keuzeconcept, wijngeschenken, kerstmarkt voor bedrijven of kom gezellig (op afspraak) langs in de showroom.

 

Tijdelijke kortingsactie [BESTELTIP]

 

 

Bestel op Kerstpakkettenidee.nl tot en met 1-11-2021 met 5% korting. Gebruik hiervoor de kortingscode OND5.

 

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.