'De weekendmiljonair' van Noah Kagan

5 juni 2024 09:42

'De weekendmiljonair' van Noah Kagan

Hoe je in 48 uur een miljoenenbedrijf opzet
Eigen baas zijn is voor velen ideaal, maar hoe begin je je eigen bedrijf?

Ondernemerscoach Noah Kagan geeft in De weekendmiljonair handvatten om alle mentale obstakels op de weg naar ondernemerschap aan te pakken en uit te bannen, zodat je onderneming niet alleen een vliegende start krijgt, maar ook razendsnel uitgroeit tot een miljoenenbedrijf.

Kagan leert hoe je angst en perfectionisme in het ondernemerschap kan overwinnen en het bedrijf van je dromenwerkelijkheid kan maken. Hij laat zien wat nodig is om je bedrijf succesvol te starten en hoe je risico’s omzet in realistisch actie. De weekendmiljonair is de start van een reis naar succesvol ondernemerschap – en het begint allemaal in dat éne weekend.

PAPERBACK | 272 BLZ. | € 22,99 | OOK VERKRIJGBAAR ALS E-BOOK | 25 JUNI 24

Noah Kagan is een wereldberoemde ondernemerscoach én zelf een succesvolle ondernemer die meerdere bedrijven uit de grond heeft gestampt. Zijn laatste onderneming is AppSumo. De weekendmiljonair is zijn eerste boek.  

Onmisbaar voor de moderne ondernemer. Kagan inspireert je om je angsten te overwinnen en een bedrijf te beginnen zonder een euro uit te geven.’ – Marie Forleo, bestsellerauteur van Everything is Figureoutable

‘Noah Kagan heeft mijn leven veranderd. Door hem heb ik een bedrijf op kunnen starten. De weekendmiljonair is de real deal.’ – Sam Parr, host van de podcast My First Million

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.