Van den Udenhout Lease breidt uit in Den Bosch

9 april 2024 11:34

Van den Udenhout Lease breidt uit in Den Bosch

Vanuit vestigingen in Veldhoven, Eindhoven en Den Bosch bedient Van den Udenhout Lease het land al jaren op gebied van zakelijke mobiliteit. De afgelopen jaren heeft de leasetak van het Brabantse autobedrijf een flinke groei doorgemaakt en dit jaar zal de mijlpaal van 10.000 leasecontracten bereikt worden. Om de behoefte aan extra capaciteit als gevolg van die groei te vervullen, komt er een tweede Bossche vestiging.

Verdere expansie

Volgens Han Arts, directeur leasing binnen Van den Udenhout Groep, is de uitbreiding in Den Bosch nodig voor verdere expansie: “We groeiden de afgelopen jaren tegen de markt in, de organisatie werd te groot voor onze vestigingen. Een extra locatie aan de Balkweg in Den Bosch is daarom een logische keuze. Hier is Van den Udenhout van oudsher gevestigd en we kunnen onze klanten hier uitstekend ontvangen in ‘de Huiskamer’, het bourgondische hart van onze organisatie.”

Van leasemaatschappij naar mobiliteitsaanbieder

De ideale vorm van mobiliteit is voor iedere organisatie anders, weten ze bij Van den Udenhout Lease. Alle segmenten worden hier namelijk bediend: de ZZP’er met één auto, de ondernemer op de hoek met enkele bezorgauto’s en -fietsen óf bedrijven met 800 voertuigen. Oplossingen zoals deelauto’s, leasefietsen, mobiliteitspassen of fleet- en poolmanagement worden steeds belangrijker. Daardoor verandert Van den Udenhout Lease van leasemaatschappij naar mobiliteitsaanbieder.

Volgens Arts ligt daar de kern van het succes: “Dit jaar nog zullen we de mijlpaal van 10.000 leasecontracten bereiken. Mede door goed te luisteren naar klanten en vooral te anticiperen op de vragen die nog gaan komen, is het klantportfolio enorm gegroeid. We kunnen iedereen helpen met ons brede pallet aan oplossingen en hoeven dus ook geen ‘nee’ te verkopen, dat werkt. One-stop-shopping neemt de klant veel werk uit handen en leidt tot grip op mobiliteitskosten.”

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.