Tips om je nieuwe kantoorpand te vinden

9 december 2022 11:04

Tips om je nieuwe kantoorpand te vinden

Veel startende ondernemingen beginnen bij het kiezen met een kantoorpand. Een eigen kantoorpand kent een aantal voordelen. Op het moment dat je gaat werken vanuit een kantoor, in plaats vanuit thuis kun je zorgen voor een betere work-life balance. Niet alleen vind je een betere balans, maar kun je ook nog eens productiever werken. Ook zal het heel anders zijn op het moment dat er (potentiële) klanten worden uitgenodigd. Maar hoe vind je nou dat ene juiste kantoorpand? In deze blog lees je de tips om jouw nieuwe kantoorpand te vinden!

Funda Business

Funda Business is dé plek waar je kunt kijken, op het moment dat je op zoek bent naar een kantoorpand. Bij Funda Business vind je onder andere kantoren die je kunt huren of kunt kopen. Op deze plek zijn niet alleen particuliere verhuurders, maar ook investeerders te vinden. Hierdoor is er onder andere een groter aanbod aan kantoren. Zo staat er dus ook een groter aanbod aan kantoorpanden op Funda in Maastricht. Ook is het niet lastig, om tussen het geruime assortiment een geschikt pand te vinden. Via de zoekfunctie kun je gemakkelijk aangeven, waar je naar op zoek bent. Bovendien kun je een mail binnen krijgen op het moment dat een kantoorpand wordt aangeboden, die voldoet aan jouw wensen.

Kijk in de toekomst

Vaak kiezen onderneming voor een kantoorpand die op dat moment geschikt is voor de onderneming. Er is dan vaak niet gedacht, over een eventuele uitbreiding van het pand. Het kan zijn dat de onderneming heel snel groeit. Het kan dan zijn, dat het pand dan al snel te klein is voor de onderneming. Kijk dus al een klein beetje in de toekomst. Kies misschien voor een iets groter pand, zodat je in de toekomst minder snel hoeft uit te breiden.

Het energielabel van het kantoorpand

Bij het huren of kopen van een pand staat een energielabel beschreven. Het label is een maatstaf om te zien hoe zuinig, milieuvriendelijk of energiebesparend is. Bij een slecht energielabel is het dus mogelijk dat je hoge energiekosten zult betalen. Vooral in deze tijd, dat de energiekosten erg hoog zijn kan het een dure kosten post zijn.

Makelaar voor het kantoorpand

Heb je alle wensen op een rijtje gezet? Dan kun je contact opnemen met een makelaar in jouw regio. Vaak hebben deze makelaars kennis van een kantoorpand wat in de toekomst mogelijk vrij kan komen. Bovendien bestaat er ook een bedrijfsmakelaar. De bedrijfsmakelaar is gericht op kantoorpanden. Deze makelaar kan jou goed helpen bij het kantoorpand. Ook op het moment dat je nog geen duidelijke wensen hebt.

Dit waren ze dan! De tips voor het vinden van een nieuw kantoorpand. Het is handig om al jouw wensen voor het kantoorpand op te schrijven. Zo kun je het beste nagaan of het nieuwe kantoorpand ook echt voor jou geschikt is!

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.