Tensing wordt VertiGIS Studio implementatiepartner

28 november 2023 10:17

Tensing wordt VertiGIS Studio implementatiepartner

VertiGIS heeft Tensing aangesteld als implementatiepartner voor de Europese markt. Tensing voegt hiermee direct de innovatieve suite van ruimtelijke beheertools van VertiGIS Studio toe aan haar portfolio. Zo kan Tensing de bestaande Esri ArcGIS-applicaties bij haar klanten naar een nóg hoger niveau tillen.

Tensing had al jaren het Esri GIS-platform en FME als beste data-integratieplatform in haar portfolio, maar de tools van VertiGIS Studio helpen de verwachtingen rondom de inzet van geografische data verder te overtreffen.

Waarom deze samenwerking?

De consultants van Tensing gebruiken verschillende platforms en tools om klanten te helpen complexe geografische uitdagingen in verschillende domeinen op te lossen. Wat deze technologieën bindt is het feit dat ze de beste in hun soort zijn en elkaar perfect aanvullen om nog beter aan de behoeften van de klant te voldoen. Daarom past VertiGIS Studio perfect in dit plaatje en vormt deze samenwerking een logische en waardevolle aanvulling op het technologieaanbod van Tensing.

Jelmer Akkerman, Business Line Manager bij Tensing: ''We zijn blij dat onze expertise op het gebied van VertiGIS Studio erkend wordt en tot uiting komt in dit partnership. We zien grote kansen voor onze klanten door hen te helpen door VertiGIS Studio oplossingen te implementeren bovenop het Esri-platform. De samenwerking met VertiGIS Studio zorgt ervoor dat onze consultants altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen’’.

Tensing heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring met het implementeren van VertiGIS Studio technologie en integratie in GIS-omgevingen, evenals interfacing met andere bedrijfsapplicaties zoals SAP of asset management systemen.

De mogelijkheden van VertiGIS Studio

Met VertiGIS Studio bouwt en configureert Tensing krachtige mapping- en GIS-toepassingen bovenop de functionaliteit van Esri ArcGIS-oplossingen. Zo biedt het platform ruimtelijke beheertools waarmee Tensing consultants de geografische data van organisaties gedetailleerd kunnen visualiseren en complexe mapping toepassingen kunnen bouwen.

Een mooie aanvulling zijn de viewers, gestroomlijnde rapporten en uitgebreide printopties. Met toepassingen als Studio Workflow, Reporting en Access Control halen gebruikers nog meer uit de mogelijkheden van het Esri platform.

Een goed voorbeeld van de toegevoegde waarde is het automatiseren van processen of het stap voor stap begeleiden van gebruikers bij het oplossen van complexe bedrijfsprocessen met behulp van VertiGIS Studio workflowtechnologie. Het integreren van workflowtechnologie met afdruk- of rapportageoplossingen uit dezelfde VertiGIS Studio suite biedt extra mogelijkheden om gebruikers op een herhaalbare en tijdbesparende manier overzicht en inzichten te bieden - alle informatie die ze nodig hebben in een geconsolideerde omgeving'', aldus Jelmer.

Meer informatie over VertiGIS Studio vind je op https://www.tensing.com/software/vertigis-studio .

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.