Techone lanceert nieuwe website

12 februari 2024 09:15

Techone lanceert nieuwe website

Techone, de ICT-specialist bestaande uit meerdere bedrijven, kondigt met trots de lancering van haar nieuwe website aan: www.techone.nl.
Op de website kunnen ondernemers, klanten, leveranciers en potentiële nieuwe collega’s alles lezen over hun mogelijkheden bij en met Techone.

Over Techone

Techone staat bekend als de ICT-specialist voor de ondernemende sector in Nederland. Door een samenwerking van diverse onafhankelijke bedrijven, elk met hun eigen unieke identiteit en specialisme, is een landelijk netwerk ontstaan. Techone streeft ernaar om voorop te lopen met ICT-oplossingen binnen de Nederlandse zakelijke markt en biedt hoogwaardige, resultaatgerichte ICT-diensten. Dit maakt het voor klanten eenvoudiger om zich te richten op hun kernactiviteiten. Het uiteindelijke doel is om ondernemers volledig te ontzorgen op het gebied van communicatie, managed IT en beveiliging.

Carrièremogelijkheden bij Techone

Techone is continu op zoek naar gemotiveerde collega’s die willen bijdragen aan een efficiëntere en veiligere werkomgeving voor haar klanten. Voor degenen die op zoek zijn naar een uitdagende carrière, biedt Techone diverse vacatures. Bezoek de website voor meer informatie over de openstaande posities of neem contact op voor andere mogelijkheden.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.