Techniek & innovatie als katalysator van de economie

23 mei 2017 09:20

Techniek & innovatie als katalysator van de economie

Door techniek & Innovatie aan de markt toe te voegen, wordt de snelheid waarmee de economie groeit sterk positief beïnvloed.

Waarbij techniek, voor TriMaya, staat voor het toepassen van technisch wetenschappelijke kennis ten behoeve van praktische doeleinden. En innovatie, wat meer is dan alleen een technische verbetering (uitvinding), staat voor waarde toevoegen aan de (latente) behoefte van de gedefinieerde doelgroep. Daarmee kan innovatie niet los gezien worden van marketing. Zonder succesvolle ver-marketing, -commercialisatie bestaat er geen innovatie. Anders blijft het bij een uitvinding die in de spreekwoordelijke kast blijft liggen!

Samenwerken heeft de toekomst

Naast ver-marketing en -commercialisatie van techniek & innovatie vraagt deze tevens nieuwe samenwerkingsverbanden. Immers de technologische veranderingen, voortschrijdende globalisering en toenemende complexiteit om ons heen vergen nieuwe strategieën, concepten, ideeën, oplossingen, technieken & innovaties, maar vooral andere samenwerkingsverbanden voor de huidige economische en maatschappelijke uitdagingen. Waarbij mensgericht, empathisch, vanuit een integrale benadering, interdisciplinair samenwerken, iteratief en met afwisseling van exploratie en specificatie de drijvende factoren voor deze toekomstige innovaties zijn.

De kracht van verbinden

Nieuwe samenwerkingsverbanden komen het best tot stand door samen concreet aan de slag te gaan! Durf te delen, wees nieuwsgierig naar elkaars vakgebied, creëer vertrouwen en bereik resultaten. Een samenwerking die meer waarde toevoegt dan de som der delen. Een samenwerking die start bij de juiste ‘klik’. Een samenwerking waarbij respect, openheid en vertrouwen centraal staan. Binnen TriMaya onderzoeken we voortdurend dit perspectief. Wij geloven in de kracht van oprecht verbinden. Ruimte voor geduld met oog voor de toekomst. Neem de tijd voor het aangaan van relaties. Om Lao Tzu te citeren: “The journey of a thousand miles begins with one single step”. «

Dhr. Ing. B.E.S. Soochit

TriMaya BV

E-mail b.soochit@trimaya.nl

www.trimaya.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.