StudioTof! start inloopspreekuur voor ondernemers

17 oktober 2017 11:20

StudioTof! start inloopspreekuur voor ondernemers

Woensdag 18 oktober om 17.00 uur vindt het eerste Inloopspreekuur voor ondernemers plaats bij StudioTof! aan De Helling 15 in Dronten. Ondernemers kunnen dan geheel vrijblijvend terecht met hun vragen op het gebied van communicatie. StudioTof! is een full-service reclamebureau, een totaalleverancier van communicatie.

“Regelmatig worden wij – door klanten of (via) ondernemers uit ons netwerk – benaderd met uiteenlopende vragen met betrekking tot communicatie,” vertelt Mieneke Manschot. “Verbinden zit in onze genen en kennis delen doen we graag. Met ons ‘Inloopspreekuur voor ondernemers’ willen we hier verder gehoor aan geven.”

Zes maal per jaar worden er inloopspreekuren georganiseerd. De spreekuren zijn gekoppeld aan een thema: online, offline, ict en starters. De inloopspreekuren die gepland staan voor oktober 2017 horen bij het thema ‘Online’. Ondernemers kunnen op drie momenten terecht: woensdag 18 oktober 2017 van 17.00 – 19.00 uur, vrijdag 20 oktober 2017 van 9.00 – 11.00 uur en dinsdag 24 oktober 2017 van 17.00 – 19.00 uur.

De volgende spreekuren zullen plaatsvinden in december. Thema en data worden later bekendgemaakt. Kijk voor meer informatie op de website van StudioTof! www.studiotof.nl/inloopspreekuur. U vindt hier ook een overzicht van de veelgestelde vragen.

 

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.