Stem nu op het FSFE project van het jaar 2017!

5 juni 2018 13:36

Stem nu op het FSFE project van het jaar 2017!

Er kan weer gestemd worden voor de koperen oliekan! Wat was het leukste, beste en meest interessante FSFE project 2017?

Wat ooit begin als een ludiek element tijdens een FSFE-jaarfeest begint langzamerhand een begrip te worden: de verkiezing van het beste, leukste, interessantste FSFE-project van het jaar. Kortom: wie wint de koperen oliekan 2017? Vrienden en volgers van het FSFE weten het inmiddels: na een spannende strijd met verschillende koplopers won HappyWhale uiteindelijk de verkiezing 2016 (dat was in september 2017). De elektrische sloepen van ondernemer Jan Vriesinga bleken voldoende actieradius te hebben om de strijd vol te houden. In totaal werden er toen bijna 1.000 stemmen uitgebracht en met minder nemen we dit jaar geen genoegen.

Het aanbod aan mooie projecten, die in 2017 plaatsvonden is er dan ook naar; veel innovatie, veel samenwerking veel CO2-reductie voor Fryslân. Een indrukwekkende reeks projecten op het gebied van zonne-energie in 2017, op diverse locaties in Fryslân, toonde aan dat die revolutie al in volle hevigheid is losgebarsten. Maar ook slimme biomassa rukte op. En wat te denken van energiebesparing? En mobiliteit? Het gebeurde allemaal in Fryslân (zoals er ook in 2018 al weer van alles gebeurt). En stemmen kán!

www.fsfe.frl/verkiezing

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.