SPRYG Real Estate Academy breidt haar programmateam uit

16 januari 2018 16:18

SPRYG Real Estate Academy breidt haar programmateam uit

De toenemende behoefte van de vastgoedsector om zich inhoudelijk en vakmatig te verdiepen vertaalt zich in groeicijfers voor SPRYG Real Estate Academy. Om deze groei vorm te geven zijn Loes Klein en Sander Woertman aangetrokken.

Loes Klein werkte onder andere als project manager op het conference bureau van de ESA (European Space Agency). Ze werkte reeds eerder bij SPRYG en pakt haar functie van project coördinator weer op. Sander Woertman was eindredacteur bij vakblad de Architect en business developer en communications manager bij architectenbureaus. Hij gaat aan de slag als program manager.

Met de versterking van haar programmateam verwacht SPRYG nog beter in te kunnen spelen op de actuele kennisbehoefte in de vastgoedsector.

SPRYG Real Estate Academy is als onafhankelijke organisatie de drijvende kracht achter diverse bekende vastgoedbijeenkomsten in Nederland en België, waaronder congressen over Rotterdam, Brabant, Antwerpen, Brussel en cursussen vastgoedrekenen. De afgelopen jaren zijn er veel succesvolle studiedagen aan het aanbod toegevoegd.

Meer info: spryg.com

 

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.