SnowWorld Zoetermeer neemt 3.000 zonnepanelen in gebruik

10 augustus 2017 11:48

SnowWorld Zoetermeer neemt 3.000 zonnepanelen in gebruik

Afgelopen maand heeft SnowWorld Zoetermeer de ruim 3.000 zonnepanelen op haar dak in gebruik genomen. Met de jaaropbrengst van de panelen kunnen 250 huishoudens van stroom worden voorzien.

Indi Energie heeft het gehele project management gedaan en de investering in de zonnepanelen. Het zonnestroombedrijf KiesZon ontwierp het systeem, heeft de installatie van de zonnepanelen voor haar rekening genomen en zal het onderhoud verzorgen.

Gijs Brussen, Project Manager van Indi Energie: “Het is ons gelukt om samen met onze partners het moeilijkste project van Nederland op te leveren. Daar kunnen we alleen maar heel erg trots op zijn”

Wim Moerman, CFO van SnowWorld: “De installatie van de zonnepanelen is een belangrijke stap in onze duurzaamheidsstrategie. Op zonnige dagen zullen de pistes van SnowWorld zelfvoorzienend zijn in hun energiebehoefte.”

Eind augustus start Indi Energie met de installatie van een kleine 10.000 zonnepanelen bij SnowWorld in Landgraaf.

Foto: Ad van Bokhoven

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.