Seizoensgebonden relatiegeschenken voor ondernemers

1 december 2023 13:16

Seizoensgebonden relatiegeschenken voor ondernemers

Een relatiegeschenk hoef je niet enkel aan het einde van het jaar te geven als eindejaarsgeschenk. Er zijn vele momenten waarop relatiegeschenken gepast zijn, zoals een open dag, op beurzen of speciale feestdagen. Maar voor een open dag of jubileum, geef je heel andere relatiegeschenken dan wanneer je jouw medewerkers eens wilt verrassen. Welk cadeau passend is, hangt niet alleen af van de gelegenheid, maar ook het seizoen kan een rol spelen bij het bepalen van het meest geschikte cadeau. In dit blog bespreken we diverse originele relatiegeschenken voor ieder seizoen, variërend van goedkope relatiegeschenken en weggevers tot luxe, persoonlijke gifts.

Relatiegeschenken voor de zomer

Een relatiegeschenk in de zomermaanden is misschien wel heel makkelijk. Een bedrukte koeltas is niet alleen super handig om te gebruiken naar werk, strand of op vakantie, maar in de zomer zijn we ook veel buiten waardoor zo’n bedrukte koeltas meteen in het oog springt en zorgt dat jouw merk onder de aandacht van veel mensen komt. Een ander origineel relatiegeschenk voor de zomermaanden is een bedrukte strandbal of handdoek. Maar ook een bidon of powerbank passen natuurlijk goed bij dit seizoen.

Herfstgeschenken

Ook voor de herfst zijn verschillende relatiegeschenken te bedenken. In tegenstelling tot de zomer schijnt de zon niet, maar regent het veel. Een bedrukte paraplu of poncho is dan zo’n typisch herfst geschenk dat elke dag gebruikt kan worden. In de herfst is het ook weer vroeg donker. Verlichting is dan een belangrijk thema. Sluit daarop aan met een setje fietslampjes of een bedrukt veiligheidshesje. Zo draag je niet alleen bij aan veiligheid doordat je medewerkers opvallen, maar het kan ook bijdragen aan vertrouwen in jouw merk.

Wintergeschenken

In de winter is het koud en donker buiten. Een bedrukte thermosfles met logo is dan ook een zeer geschikt seizoensgebonden relatiegeschenk voor de winter. Maar ook een dikke plaid of kruik zijn heerlijk om bij op te warmen in de winter. Een ander relatiegeschenk dat uitstekend past bij de winter en praktisch is: een ijskrabber. Zo verwijderen ze als sneeuw voor de zon elk bevroren plekje op hun autoruit waardoor ze veilig op weg kunnen.

Relatiegeschenken voor de lente

Voor de lente is er overlap met de andere seizoenen. Op sommige dagen is het nog nat en guur, op andere dagen is het al lekker warm. Een paraplu, deken of zonnebril zijn dan ook toepasselijk voor de lenteperiode. Maar als je echt nog iets origineels wilt voor de lente dan is een fietszadelhoes super fijn voor die onverwachte regenbuien. Relatiegeschenken die elk seizoen van pas komen zijn bedrukte mokken. Heerlijk om een bakje koffie, warme chocolademelk of soep uit te drinken. 

Ontdek de veelzijdigheid van relatiegeschenken en laat ieder seizoen een blijvende indruk achter. 

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.