Schrijf uw startup nu in voor de NENnovation Award

19 augustus 2020 15:33

Schrijf uw startup nu in voor de NENnovation Award

Houdt u zich als startup zich bezig met creatieve en effectieve innovaties die de wereld een stukje beter maken? Meld uw bedrijf dan nu aan voor de NENnovation Award 2020. U maakt kans op een intensief coachings- en adviestraject waarmee uw bedrijf kan doorbreken!

Genomineerden ontvangen een uitnodiging om hun innovaties te pitchen tijdens een online Q&A op woensdag 23 september 2020. De jury bestaat uit vertegenwoordigers van Erasmus Centre for Entrepreneurship, Koninklijke NL Ingenieurs, Octrooicentrum Nederland, Stichting BlueDot (TU Delft), YesDelft! en NEN. De top 3 krijgt een podium tijdens World Standards Day op 16 oktober, wanneer de winnaar wordt bekendgemaakt.

Aanmelden

Inschrijven kan tot 1 september 2020. Meld u aan voor de NENnovation Awards door een video van maximaal 5 minuten te sturen naar nennovationaward@nen.nl. Vertel in uw video over uw innovatieve product en/of dienst. Geef een onderbouwing op basis van de gestelde criteria die u vindt op de NENnovation Award-pagina. U voegt aanvullende documenten bij in de e-mail.

Meer informatie

NEN ondersteunt in Nederland het normalisatieproces. Meer weten over de NENnovation Award voor startups? Bezoek de NENnovation Award-pagina op de NEN-site of e-mail naar nennovationaward@nen.nl.

Bron: https://www.rvo.nl/

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.