Samenwerking Unvolt en Financiering+, een krachtige synergie tussen jong en oud

19 februari 2024 14:31

Samenwerking Unvolt en Financiering+, een krachtige synergie tussen jong en oud

Een Samenwerking tussen innovatie en kennis: Een Lokale Krachtmeting uit Gelderland (Markelo) en de stad Groningen op weg naar nationale groei.

In de dynamische wereld van zakelijke samenwerkingen, komt een nieuwe ontwikkeling naar voren. Twee partijen in de zakelijke dienstverlening staan op het punt een unieke samenwerking aan te gaan. Deze samenwerking is niet alleen gericht op het versterken van beide partijen, maar ook op het vergemakkelijken van de toegang voor lokale ondernemers tot internationale investeerders.

Financiering+, bekend om zijn diepgaande zakelijke financiële kennis, en een uitgebreid (internationaal) netwerk op het gebied van financieringsvraagstukken en Unvolt welke vooral startup ondernemers helpt hun plannen te realiseren bundelen hun krachten. 

Deze samenwerking belooft niet alleen een versterking van hun individuele posities, maar ook de creatie van nieuwe kansen in de markt. 

Innovatieviteit van Unvolt

Unvolt, een pionier op het gebied van ondersteuning van startups en groeiende ondernemingen. Hun bewezen vermogen om ondernemers te helpen hun visie te realiseren met behulp van innovatieve fintech-oplossingen met behulp van AI en nieuwe  financieringsoplossingen blijft de kern van hun succes. Deze samenwerking vormt een aanvulling op hun missie en belooft de dienstverlening aan hun klanten verder te verrijken.

De Expertise van Financiering+

Financiering+ heeft zich de afgelopen >30 jaar ontwikkeld tot een autoriteit in de zakelijke financiële dienstverlening. Met een succesvolle geschiedenis, beschikt het over een schat aan (financiële) kennis en een uitgebreid netwerk van partners aan de eigen vermogen kant van een onderneming. 

Deze expertise stelt Financiering+ in staat om diepgaande inzichten en hoogwaardige-, en creatieve financiële oplossingen aan te bieden. Ook in complexe-, en niet solvabele bedrijfssituaties.

Synergie en Kansen

De combinatie van Financiering+ ‘s expertise en netwerk met Unvolts diensten die worden aangeboden biedt een vruchtbare bodem voor innovatie. Deze samenwerking kan resulteren in de ontwikkeling van nieuwe producten of diensten die zowel de expertise van Financiering+ als de marktkennis van Unvolt benutten.

Toekomstvisie

De synergie tussen Unvolt en Financiering+ is meer dan een samenwerking; het is een visie voor groei en innovatie. Terwijl Unvolt zijn onafhankelijke operatie voortzet, zal Financiering+ zich ontwikkelen tot een landelijke kracht, versterkt door strategische partnerschappen en een groeiend netwerk.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.