Sameer Nanhekhan gestart als Key Accountmanager Distributie & Logistiek

24 april 2024 16:30

Sameer Nanhekhan gestart als Key Accountmanager Distributie & Logistiek

Versterking samenwerking met klanten en partners

Klanten in de distributie & logistiek sector zijn een belangrijke partner bij de groei en ontwikkeling van ASSA ABLOY industriële deuren en laad- en lossystemen. De samenwerking wordt versterkt met de aanstelling van Sameer Nanhekhan als de nieuwe Key Accountmanager Distributie & Logistiek. Met zijn uitgebreide ervaring in de sector is hij verantwoordelijk voor het optimaliseren van de samenwerking met partners en klanten, en het verder uitbouwen van de marktpositie. Sameer volgt Sander van der Horden op, die binnen ASSA ABLOY Entrance Systems de functie van Service Sales Manager vervult. 

Als Key Accountmanager zal Sameer Nanhekhan een sleutelrol vervullen bij het begrijpen van de behoeften en uitdagingen van onze klanten in de Distributie & Logistiek, en het leveren van oplossingen die hun bedrijfsprocessen verbeteren en hun concurrentiepositie versterken. Met nieuwe producten zoals de ASSA ABLOY OH1142P Dual Drive overheaddeur, diverse innovaties voor het laaddock, en diverse oplossingen voor Dock Management, liggen er volop kansen voor de sector. Sameer is ook verantwoordelijk voor de optimalisatie van onze service dienstverlening met onze klanten in de Distributie & Logistiek. 

“We zijn blij dat Sameer Nanhekhan ons team komt versterken. Zijn kennis en relaties helpen om onze klantgerichtheid naar een hoger niveau te tillen en ons te positioneren als de voorkeurspartner voor de distributie & logistiek sector op het gebied van toegangssystemen”, aldus Coen van den Berg, General Sales Manager bij ASSA ABLOY Entrance Systems. 

Meer informatie? Neem contact op met Sameer Nanhekhan via +31616013544 of sameer.nanhekhan@assaabloy.com.

Fotografie ©ASSA ABLOY Entrance Systems

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.