Remko Jacobs nieuwe partner APAC bij Motion5

28 januari 2022 12:12

Remko Jacobs nieuwe partner APAC bij Motion5

Motion5 breidt uit met vestiging in Australië

Motion5, de boutique consultancy op het gebied van sales en commercial excellence, heeft deze maand een vestiging geopend in Melbourne, Australië. Het consultancy bureau is opgericht in Nederland en gaat door de uitbreiding naar Australië ook de APAC regio bedienen met een fysiek kantoor. Het bedrijf helpt organisaties om haar commerciële doelen te bereiken door de mensen die er werken in beweging (motion) te brengen. Met deze uitbreiding en fysieke aanwezigheid kunnen ze beter inspelen op de behoeften daar.

Peter Rademakers, oprichter en eigenaar van Motion5 in Nederland gaat voor de Australische vestiging nauw samenwerken met Remko Jacobs, zijn partner in Australië. Remko heeft meer dan drie decennia verkoop- en operationele managementexpertise opgedaan in zowel zijn eigen als wereldwijde opkomende technologiebedrijven. Hij is een wereldwijde verkoopexpert die op alle continenten heeft gewerkt met een uitstekende reputatie en trackrecord in diverse branches waaronder financiële dienstverlening, verzekeringen en pensioenen, technologie, overheid, nutsbedrijven en luchtvaart. Hij diende ook 17 jaar in het bestuur van de Nederlandse Kamer van Koophandel in Australië in functies variërend van bestuurslid tot voorzitter en voorzitter van het bestuur.

A Sales State of Mind

“Onze missie is om mensen in beweging te brengen. Wij vertalen ambitie naar een klantgericht proces waarin je op de belangrijke momenten de juiste mensen bij elkaar brengt”, aldus Rademakers. Motion5 heeft zich altijd op de internationale markt bewogen. Met de groei van het bedrijf en de opening van deze vestiging laat het zien dat zij zelf ook 'in motion' zijn. “COVID19 heeft natuurlijk impact gehad op het internationale reizen, waardoor het des te beter is dat wij nu fysieke aanwezigheid in de markt hebben. Nu kunnen we onze klanten in de regio persoonlijk helpen”.

Foto: Motion5

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.