Rabobank hoofdpartner StartupDelta Summit 2018

12 april 2018 11:08

Rabobank hoofdpartner StartupDelta Summit 2018

Hét evenement voor het startup ecosysteem in Nederland komt naar Industriepark Kleefse Waard. Op 19 april om 14.00 uur openen Prins Constantijn en staatsscretaris Mona Keijzer de StartupDelta Summit 2018. Op die middag is Gelderland, voor iedereen die bouwt aan de toekomst van Nederland, de plek om te zijn.

Een toekomst waarin innovaties in Nederland een vruchtbare voedingsbodem hebben. Een toekomst waarin innovaties succesvol bijdragen aan het oplossen van grote uitdagingen. Met elkaar maken we tastbaar, voelbaar, proefbaar en zichtbaar hoe we bouwen aan de toekomst van Nederland en zorgen op deze dag voor nieuwe verbindingen.

Rabobank

Rabobank is al jarenlang partner van StartupDelta en hoofdpartner van StartupDelta Summit 2018. Met dit partnership ondersteunen we op meer dan 60 regionale plekken de startups van Nederland met onze kennis, netwerk, huisvesting en soms ook kapitaal. ‘Wij geloven in de startups als groeimotor van de BV Nederland en “early indicator” in een sector voor onze andere zakelijke klanten’.

Rabobank heeft ook een stand tijdens de StartupDelta Summit. Hiermee laten we zien hoe we regionaal betrokken zijn met accelerator programma’s zoals Utrecht Inc., BrightLands, YesDelft!, Port XL, BRISKR, Healthub en meer. Alles in het programma van Startup Delta Summit is gericht op samenwerken en verbinden. Op het hoofdpodium wordt besproken hoe we Nederland neer kunnen zetten als koploper voor startups. De Nederlandse innovatiehubs organiseren strategische werksessies. Op het ecosysteemplein wordt alles wat Nederland te bieden heeft om innovaties te laten slagen zichtbaar.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.