Professioneel koffiezetten op kantoor

28 juni 2022 13:36

Professioneel koffiezetten op kantoor

Wil je genieten van de beste kwaliteit koffie, maar wil je daarvoor liever niet de deur uit? Dat kan heel goed. Daarvoor moet je bij Bezzera kijken. Het merk maakt namelijk alles dat je nodig hebt voor professionele kopjes koffie. Van machines tot koffiekopjes. Het merk bestaat al sinds 1901 en vindt haar oorsprong in Milaan. Je haalt dus ook nog eens de Italiaanse kwaliteit koffie in huis. In ieder geval in de apparatuur en nodige accessoires. Als je ook nog goede bonen koopt, ben je helemaal klaar voor de heerlijkste koffie uit eigen keuken.

Kwaliteit en prijs

Een Bezzera espressomachine is goed betaalbaar voor de kwaliteit die je kunt verwachten van een Bezzera. Je haalt namelijk hoge kwaliteit in huis voor je espressomachine. Er zijn meerdere opties van dit merk voor een espressomachine. Het is aan jou wat je nodig denkt te hebben of graag wil hebben. Je maakt je professionele koffie thuis natuurlijk met meer dan een apparaat alleen, hoewel dit een mooi begin is. Maar je kunt ook overwegen om een bonenmaler erbij te nemen. Dan kun je zelf vers bonen malen om je koffie mee te zetten in plaats van gemalen koffie kopen uit een verpakking. 

Verse koffie uit een warm kopje

Een verser kopje koffie is natuurlijk lekkerder. De meeste espressomachines van Bezzera zijn daarnaast voorzien van een kopjeswarmer. De kopjes die je boven op je machine bewaart, worden ook nog warm gehouden. Dan is het wel zo handig om koffiekopjes van hetzelfde merk te hebben. Zo weet je zeker dat je ze goed op de machine kunt bewaren. Dat scheelt ook nog eens in je kastruimte. 

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.