Ontdek de kracht van verbinding! Hoe sta je samen sterk?

21 april 2023 14:45

Ontdek de kracht van verbinding! Hoe sta je samen sterk?

Woudschoten en de KNVB Campus hebben weer hun handen ineengeslagen voor de tweede editie van een uniek én gratis event op dinsdag 23 mei 2023.

Een middag waarbij jij geheel verzorgd de kracht van samenwerken gaat ervaren.

Voor wie is dit event?

Ben jij de boeker van externe vergaderingen, events, congressen, bijeenkomsten en teambuildingsactiviteiten voor anderen? Nu sta jij in het middelpunt!

De middag staat natuurlijk in het teken van verbinden en samenwerken. Deze thema’s zitten in het DNA van beide organisaties en zijn dé trends voor bedrijven die onderscheidend en duurzaam succesvol willen zijn. Tevens krijg je een uniek kijkje achter de schermen bij twee prachtige locaties midden in de bossen van Zeist.

Wanneer: dinsdag 23 mei 2023, 11.15 – 17.30 uur, kosten: € 0,-

Het programma:

  • 11.15 Inloop bij Woudschoten
  • 11.45 Start programma met gastspreker Perry van Beek. “Jouw gids in de wereld van LinkedIn”
  • 12.45 Rondleiding inclusief een heerlijke lunch in het sfeervolle Atrium restaurant
  • 14.00 Naar de KNVB Campus
  • 14.15 Start programma op de KNVB Campus, ervaar alle mogelijkheden van de Campus
  • 16.00 Netwerkborrel met een interactieve quiz (met mooie prijzen!). Heb jij alles goed onthouden?
  • 17.30 Einde middag

Wil jij alles leren over LinkedIn?

Perry van Beek, oprichter van Social.ONE, traint en coacht al sinds 2009 professionals om LinkedIn commercieel slimmer te gebruiken. Ook heeft hij de bestseller LinkedIn Sales Navigator voor Dummies geschreven. Naast honderden MKB bedrijven, heeft hij veel, grote internationale organisaties mogen helpen. Waaronder de United Nations, Deloitte, Cisco, ABN-AMRO Bank en vele anderen.

Op dinsdag 23 mei is Perry onze gastspreker en neemt hij ons mee in de wereld van de verborgen krachten van LinkedIn. Eén klant die zijn methodes toepaste vertelde later dat hij binnen een week 1700% meer profielbezoekers had.  Ontdek ook de kracht van verbinding en meld je aan voor 23 mei!

Aanmelden kan op onze site

Wil je meer weten over onze locaties? klik hier:

KNVB Campus
Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum

Er is slechts ruimte voor maximaal 100 deelnemers. Pas jij perfect in de doelgroep en wil je verzekerd zijn van een toegangsbewijs, meld je dan nu aan!

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.