Olympia haalt Dijkstra weg bij Randstad

11 mei 2020 14:10

Olympia haalt Dijkstra weg bij Randstad

Olympia heeft Jan Willem Dijkstra benoemd tot Chief Operations Officer. Dijkstra zal een belangrijke rol krijgen in de verdere groei en uitrol van de strategie van Olympia.

Groei met een missie Dijkstra heeft zijn sporen verdient bij Randstad. Hij heeft daar in meerdere management- en directiefuncties gewerkt. In 2016 werd Dijkstra benoemd als directeur bij Randstad. ‘Olympia gelooft erin dat ieder mens een unieke waarde heeft die via werk tot uitdrukking komt. Wat dat betreft hebben we een gedeelde overtuiging. Ik geloof erin dat ieder mens ambitie en talent heeft. En dat mensen ruimte moeten krijgen om dat te ontwikkelen, en daarbij geholpen moeten worden’, aldus Dijkstra.

Dimitri Yocarini, ceo Olympia: ’Onze purpose is het leiden van de maatschappelijke transitie naar werk van betekenis. Wij helpen mensen fit te zijn voor de arbeidsmarkt van de toekomst door ze te bemiddelen, te trainen en op te leiden. We bemiddelen naar vast en tijdelijk werk. Onze strategische keuzes en onze focus hebben geleid tot een gezonde groei. En deze groei willen wij doorzetten, zodat wij nog meer in staat zijn onze missie waar te maken. De komst van Jan Willem is voor ons een prachtige aanvulling om onze ambities te realiseren’.

Dijkstra over zijn nieuwe functie: ‘‘Na 20 prachtige jaren bij Randstad Nederland start ik aanstaande vrijdag als Chief Operating Officer (COO) bij Olympia. Olympia is een gedreven, ondernemende club met een prachtige purpose: de transitie leiden naar werk van betekenis. Olympia gelooft erin dat iedereen een unieke waarde heeft die tot uitdrukking komt via werk. En dat je via werk betekenis geeft aan jezelf of aan anderen. Een missie waar ik graag een belangrijke bijdrage aan wil leveren. Ambitie, autonomie, impact maken en ondernemen bij een bedrijf dat er toe doet. Dat heeft mij uiteindelijk doen besluiten deze stap te zetten. Ik heb dan ook enorm veel zin om te beginnen.’

Over Olympia
Wij zijn Olympia. Dagelijks bieden we werk van betekenis aan ruim 12.000 mensen. Dit doen wij door werk beschikbaar te maken dat ertoe doet. Werk waarmee mensen betekenis geven aan hun leven en/of dat van anderen. In een arbeidsmarkt die voortdurend verandert, zijn wij de gesprekspartner voor mensen en bedrijven die zich willen ontwikkelen. Met ruim 130 vestigingen is Olympia lokaal aanwezig om bedrijven en mensen met elkaar te verbinden. Met onze 800 medewerkers zorgen we voor verbonden mensen en opdrachtgevers. Kijk voor meer informatie op www.olympia.nl.

Olympia
Mercuriusplein 1
2132 HA  Hoofddorp
06 22 933 648

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.