Nuchter en praktisch, op zoek naar je drijfveren.

25 juni 2018 16:45

Nuchter en praktisch, op zoek naar je drijfveren.

Wat wil ik eigenlijk met mijn leven? Waar krijg ik energie van? Hoe kan ik in mijn werk mensen motiveren? Vragen, vragen, vragen.

Wie antwoord zoekt op dit soort vragen, kan terecht bij Ymkje de Vries, gecertificeerd NLP Coach en Internationaal gecertificeerd NLP trainer in Burgum. "Door mensen bewust te laten worden van de manier waarop zij naar de wereld kijken, beseffen ze dat ze veel meer keuzes hebben dan ze ooit hadden gedacht. Dat geeft meer ruimte en keuzevrijheid.”

'Kies Koers' Opleidingscentrum en Coachingspraktijk werkt met NLP, Neuro Linguïstisch Programmeren. "Alles wat je hebt meegemaakt, leuke én minder leuke dingen, bepalen hoe je in het leven staat. Door aan de slag te gaan met die gedragspatronen, wordt je horizon verbreed: je ontdekt dat je veel meer mogelijkheden hebt én dat je je eigen koers kunt bepalen."

Ymkje de Vries werkt al sinds 2008 met NLP. Ze heeft ruime ervaring in (internationale) NLP trainingen en is aangesloten bij de wereldwijde beroepsorganisatie American Board of NLP. "NLP is een hele praktische en toepasbare methode om mensen weer in contact te laten komen met hun drijfveren. Dat maakt dat mensen meer ruimte en keuzes ervaren na deze training" vertelt de Vries. Bij 'Kies Koers' staat de persoonlijke behoefte centraal. "Mensen zijn van harte welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met aandacht voor eigen vragen en een advies op maat." Naast coaching trajecten op maat, geeft Ymkje hier de NLP-trainingen, onder andere aan professionals die met mensen werken in de breedste zin van het woord.

In de NLP Practitioner opleiding draait het om persoonlijke én professionele ontwikkeling. Hoe beter je in je vel zit, hoe beter de resultaten. Ook voor bedrijven en leidinggevenden is er een speciale training op maat. De NLP Business 6 daagse, waarin verschillende technieken aan de orde komen die direct toepasbaar zijn in organisaties en bedrijven.

'Kies Koers' is gehuisvest in het Maximacentrum in Burgum aan de Prins Bernhardstraat. Wil je meer weten? Neem dan direct contact op via info@kieskoers.nl of neem een kijkje op de website www.kieskoers.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.